Nu op Noordkop TV
Uitgegeven op 14-05-2015 om 11:19  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Nu op de lokale TV te zien.

Noordkop Televisie is te zien op Ziggo kanaal 43 en analoog alleen in Hollands Kroon op S12+. Uitzendingen: dagelijks om 14.00 uur en 19.00 uur. Heeft u de uitzending gemist? Dan is het ook terug te zien op tvgemist.rtvnoordkop.nl

Items in locatie-uitzending van het maandprogramma “Op visite bij Grootmoederstijd en Motoren Museum in Nieuwe Niedorp”, deel 2 vanaf zaterdag 16 mei zijn:
• Tine v/d Berg van de Stichting Nazomeren Niedorp vertelt over de 19e editie van dit succesvolle evenement, dat dit jaar zal worden gehouden op zaterdag 15 en zondag 16 augustus. Wat komt er allemaal bij kijken om zo’n groot evenement te organiseren?
• Gospelkoor Get Together uit Nieuwe Niedorp laat net als in ons vorige uitzending weer 2 mooie gospelliederen horen en dat doen ze vol overgave.
• Mart Borst bewoner en vrijwillig molenaar van de Westermolen in Nieuwe Niedorp deelt zijn bijzondere belevenissen met ons. Wonen in een molen is wel heel bijzonder, maar niet bij alle weersomstandigheden comfortabel. Natuurlijk willen wij ook weten of de molen ook nog een functie vervult in het droog houden van de polder.

• Gastheer Henk Harberts van het Grootmoederstijd en Motoren Museum uit Nieuwe Niedorp en Janna de Lathouwer, regisseur van de toneelgroep Contact uit Winkel zijn eveneens tafelgast en praten mee over eerdergenoemde onderwerpen. Zij kwamen zelf al uitgebreid aan het woord in deel 1 van deze uitzending.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ ,-

Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kermis 1962 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...