Haringhuizen in de ban van aangekondigde Kerkveiling
Uitgegeven op 14-05-2015 om 01:51  |  link  |  bewaar  |  print

HARINGHUIZEN - De eerder al groots aangekondigde Kerkveiling in de Weekbladen Schagerweekblad en CTR Hollands Kroon van woensdag 1 april nadert zijn ontknoping.

Op zaterdag 16 mei hoopt Adriaan Roodenburg en Rik Laernoes samen met het veilingcomité de benodigde middelen binnen te halen voor de restauratie van het Kerkorgel. Tijdens de grote veiling die gehouden wordt bij de Lentemarkt 2015 op 16 mei t.b.v. het Kerkorgel waarbij ook de karakteristieke Haan van de Willibrorduskerk zal worden geveild overweegt het veilingcomité niet eerst met koffie en thee, maar meteen met bier wijn en andere alcoholische versnaperingen van start te gaan. Dit naar aanleiding van het ludieke trancefeest in de kerk van Haringhuizen daar dit de feestsfeer naarmate de avond vorderde ten goede kwam kwam. Animator Adriaan Roodenburg met z’n partner hopen zo een geweldig bedrag te vergaren om de complete restauratie van het Orgel te kunnen bekostigen.
Het betreft de restauratie van het antieke Engelse tweeklaviers orgel gemaakt in 1841 door de bekende orgelbouwer J.C. Bishop. Naast de Haan worden er nog vele interessante kavels onder de hamer gebracht. Iedere bezoeker krijgt de eerst consumptie gratis aangeboden door het veilingcomité. Er kan nu al worden geboden via kerkbeheerharinghuizen@yahoo.com en iedereen is van harte welkom.
(advertentie)
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Occasions
Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ ,-

Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Henk Cornelissen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...