Feestdag Break Out ’88
Uitgegeven op 12-05-2015 om 11:48  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Basketbalvereniging Break Out ’88 heeft afgelopen zaterdag 9 mei het seizoen afgesloten met een gezellige en sportieve dag.

De dag werd geopend met een korte toespraak van voorzitter Johan Krikke. De jeugd werd in groepen verdeeld en snel begonnen zij aan de sponsorloop.
Gedurende 10 minuten dribbelden de jeugd de zaal rond, waar tussendoor bij 4 baskets een schotpoging gedaan mocht worden. Fanatiek liepen de kinderen hun rondjes waarbij ze goed hun best hebben gedaan!
De jeugd was flink gesponsord door familieleden, waarvoor onze dank.Daarna was het tijd voor het nemen van de vrije worpen. Degene die de meeste vrije worpen raak had van ieder team ging door naar de finale, hierbij kon één van de meiden en één van de jongens de vrije worpen bokaal winnen.
Na een spannende finale won uiteindelijk Lotte Kolster de bokaal bij de meiden en Miquel Martinez bij de jongens.

De volgende activiteit was de ‘horse race’, de teams moesten het parcours afleggen in de sporthal waarbij opdrachten uitgevoerd moesten worden. Fanatiek gingen ze van start, helaas moesten ze soms weer terug naar het startpunt maar allemaal bereikten ze al snel de finish.

Als laatste speelde de jeugd nog onderling wedstrijdjes tegen elkaar, waarbij we mooie acties hebben gezien!
Hierbij kwam een einde aan de sportieve activiteiten. De jeugd ging zich snel omkleden waarna ze werden voorzien van patat met een lekkere snack boven in de kantine. Tijdens het eten werd er een bingo gehouden waarbij vele mooie prijzen te winnen waren. De bingo is mede mogelijk gemaakt door de middenstand van Hippolytushoef, Den Oever en Westerland.Graag wil de feestcommissie de sponsors bedanken voor hun donatie:
Kings Menswear        Burghout        Formido
Studio Crème de la crème Bakkerij Bellis Marskramer
Efkes Kieke Etos Bocado
Wierings Bloemenhuis Smultaria Hippo Haarlijn 10
Wereldwinkel Bloemennis Viscentre ‘t Wad
Kappershuis en Loek Van Dijk Optiek Slijterij Tante Pietje
t Warme Nest Ukkieshop Bij de Kade
Dikkertje Dap Cado Sjop tien tône ’t Wieringer Pakhuis
Café de Harmonie

Nadat de jeugd de sporthal verlaten had stonden de senioren al op het basketbalveld om een partijtje te spelen. De heren, dames en recreanten speelden gemixt een gezellig partijtje tegen elkaar, waar iedereen zijn kunstje liet zien. Nadat iedereen opgefrist was ging het programma verder in de kantine. Onder het genot van een drankje werden er drie rondes bingo gespeeld, waar vele mooie prijzen werden gewonnen.
Tot in de late uurtjes ging het feest gezellig verder.De feestcommissie van de vereniging wil iedereen bedanken voor de geslaagde dag, tot volgend seizoen!
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Limonadefabriek S. de Jongh - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...