Wiron dankzij gelijkspel veilig
Uitgegeven op 10-05-2015 om 17:39  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Wiron had in de laatste wedstrijd tegen Con Zelo aan een gelijkspel genoeg om degradatie uit de 4e klasse en de nacompetitie te ontlopen. Daarin slaagden de mannen uit Den Oever. Het werd 0-0.


Dank aan Reijer Zwart voor de prachtige foto's, die wij afgelopen seizoen van hem ontvingen

Er viel niet veel te genieten in de wedstrijd tussen Wiron en Con Zelo, alleen de spanning maakte het nog enigszins de moeite waard. Wiron miste snelheid voorin, want spits Stefan Veldhuis is op vakantie. Snelle uitbraken, waarvan Wiron het vooral moet hebben, waren in deze wedstrijd niet aan de orde. Oudgedienden Cees van Eekelen en Bob Schuiling ontberen snelheid. Con Zelo, dat al veilig was, leek het wel te geloven. Zo ontwikkelde zich een wedstrijd met nauwelijks kansen. Wiron moest het vooral hebben van inzet en bleef verdedigend vrij gemakkelijke overeind. Pas een minuut of tien voor het einde van de eerste helft ontstond de eerste grote kans voor Con Zelo vanuit een hoekschop. Roy Kort stond op de goede plaats en keerde de bal als een rots in de branding van de doellijn. Kort en good old Mark Poepjes bleven bij de schaarse doelpogingen gemakkelijk overeind. Ook doelman Marco Houtenbos van Con Zelo werd nauwelijks op de proef gesteld.In de tweede helft schiepen beide elftallen zich wat meer kansen. De 16-jarige Kevin Muller en Richard Hegeman schudden enkele malen aan de boom. Ook aan de andere kant waren er wat hectische momenten voor het doel van Mark Poepjes. Toen duidelijk werd, dat concurrent Nieuwe Niedorp op voorsprong stond tegen Hugo Boys, braken nog enkele spannende minuten aan. De Wiron aanhang was dan ook blij met het verlossende eindsignaal van de goede leidende scheidsrechter Langedijk. Het doelpuntloze gelijkspel was voldoende voor handhaving in de 4e klasse.


Na afloop van de laatste competitiewedstrijd werden trainer Duncan Muskiet en verzorger Jan Tijsen, die beiden afscheid nemen, in het zonnetje gezet.

(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Occasions
Te koop Nissan micra 1.2 acenta, 1e eigenaar
€ 4.250,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Wuiven - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...