De Jong en Hoekstra winnen bridge kroegentocht
Uitgegeven op 09-05-2015 om 23:16  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Bijna 130 bridgers trokken zaterdag van kroegie naar kroegie. Zij namen deel aan de kroegentocht van Bridgeclub Wieringen in 7 horecagelegenheden. De inzet was de wisselbeker met de grote oren. Die werd gewonnen door Erik Hoekstra en oud Wieringer Peter de Jong.


Voorzitter Siebrand Veenstra overhandigt de wisselbeker en bloemen aan Peter de Jong en Erik Hoekstra

Wieringen heeft een in Bridgekringen uitzonderlijke opzet van haar kroegendrive. Na twee spellen wordt gewisseld van tegenstander. Zo ontmoeten de deelnemers in de zeven kroegen in totaal 14 andere paren. Dat verhoogt de gezelligheid, zo bleek ook zaterdag weer. Wedstrijdleiders Siebrand Veenstra en Bert Loos hebben de hele dag geen onvertogen woord gehoord. Mede dankzij de vrijwilligers in de horecagelegenheden en de uitbaters verliep de dag soepel en konden even na vijf uur de prijzen worden uitgereikt. Peter de Jong en Erik Hoekstra werden eerste in de A-lijn met een monsterscore van 67,45%. Zij mochten de wisselbeker even vasthouden en als eerste een keuze maken van de rijk gevulde prijzentafel. Knap was de tweede plaats in de A-lijn van het Wieringer paar Petra Vulpen en Floor Goverse. Het beste Wieringer paar was echter Margreet den Hollander-Vis en Ria Werkhoven. Zij werden eerste in de C-lijn met een score van 58,19%.

Mede dankzij de sponsors was er voor iedere deelnemer een prijs. Bridgeclub Wieringen bedankt dan ook alle sponsors:
Multimate, Shell, OmnyAcc accountants en belastingadviseurs, Bello PR, Van Mook & Bakker, Bakkerij Bellis, Slagerij Neidhöfer, het Wierings Bloemenhuis en slagerij Ottens.
De deelnemende horecagelegenheden waren café De Harmonie, Dorpshuis Hippo, ’t Plein Eten en Drinken, Restaurant Mieke’s eten & drinken, Chinees restaurant Ni Hao, Café De Kasteleen en café Het Stamineeke. Zij verzorgden ieder op eigen wijze een lunch.


De beste Wieringers: Margreet den Hollander-Vis en Ria Werkhoven

Klik hier voor de volledige uitslag.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ ,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Herdenking Dakotaramp op de Waddenzee naast Wieringen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...