LADA wil kleuters op obs De Dentele houden
Uitgegeven op 07-05-2015 om 10:59  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - LADA legt zich niet neer bij de beslissing van Stichting Surplus om de kleutergroepen van obs De Dentele het komende schooljaar op te heffen. De gemeenteraadsfractie heeft daarom onderstaande brief aan Surplus gestuurd, waarin wordt gepleit voor behoud van de kleutergroepen.

Geachte mevrouw Vosbergen, beste Josť

Na onze laatste briefwisseling is bij ons toch de vraag blijven hangen waarom er geen mogelijkheid is om de kleutergroep op de Dentele te behouden tot de school opgaat in de nieuwe brede school. De organisatie zoals door ons geschetst op Jenaplanscholen diende ter illustratie en als mogelijkheid om voor De Dentele een werkbare groepsindeling te krijgen om de tijd te overbruggen tot de nieuw te bouwen brede school klaar is.

Als de kleutergroep met ingang van het nieuwe schooljaar verdwijnt, zal dat tot gevolg hebben dat ouders oudere kinderen ook naar De Kei zullen brengen. Er dreigt dan een onwerkbare situatie op De Dentele te ontstaan. Wij vragen u uw beslissing om de kleutergroep met ingang van het nieuwe schooljaar onder te brengen op De Kei te heroverwegen.

Met vriendelijke groeten,
namens de fractie van LADA,
Marinus F.J Hovius
Peter Couwenhoven, fractiesecretaris
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Verbindingsdijk Ewijksluis-Wieringen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...