Wiron jeugd neemt afscheid van Engeland
Uitgegeven op 06-05-2015 om 18:25  |  link  |  bewaar  |  print

RADCLIFFE - De Wiron jeugd vertrok gisteren om kwart over acht uur richting pretpark Alton Towers. De Engelandreis werd afgesloten met een feestelijke disco. Vandaag keert het gezelschap terug in Den Oever.

Onderweg naar Alton Towers werd de aap van de dag uitgereikt aan Tom Spaans, Tom weet namelijk heel veel over het geven van biologielessen.
Tijdens de busrit was het weer heel slecht, maar bij aankomst bij het pretpark was het gelukkig droog. Iedereen, zowel jong als oud, heeft zich fantastisch vermaakt in Alton Towers. Het is een prachtig pretpark met super gave achtbanen.
Om 15:30 vertrok de bus weer richting Radcliffe. Daar haalden de gastouders de kinderen weer op en konden zij zich klaar maken voor de disco avond.
De begeleiders zijn samen uit eten gegaan om ook om 19:00 uur aan te schuiven bij de disco. Die was georganiseerd door Radcliffe Olympic. Het was de laatste avond samen. De disco was erg gezellig en de voetjes gingen dan ook flink van de vloer. Maar helaas moest er deze avond ook afscheid genomen worden van alle oude en nieuwe vrienden. Bij menigeen liep er dan ook wel een traantje over de wang.
Maar gelukkig zien ze elkaar volgend jaar weer als de Engelsen bij Wiron komen. Wiron heeft de Engelse voetbalclub bedankt voor hun gastvrijheid met het geven van een cadeau. Maar ze hebben zelfook hebben een mooi aandenken mogen ontvangen van Radcliffe Olympic, namelijk prachtige foto van alle jeugd samen.Vanmorgen om 5 uur vertrok de bus weer richting Den Oever. In de bus is eerst weer de aap van de dag uitgereikt, dit keer aan Kevin Loos. Maar deze keer was het anders niet voor iets geks, raars, of doms. Maar omdat Kevin zich keurig heeft gedragen en dit tevens dit zijn laatste jaar is dat hij mee mocht. Kevin heeft namelijk de leeftijd van 18 jaar bereikt.
In de bus ging het dit keer niet helemaal lekker, er waren namelijk een paar kinderen bus ziek geworden. Maar gelukkig was Cor Kooij mee als begeleider, die een sterke maag heeft. Op de boot werd er weer een aantal zeeziek. De boot is inmiddels bijna in Hoek van Holland. En dan zit de reis er echt bijna op.
(advertentie)
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Boerderij waar? Antwoord is binnen. - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...