Wironjeugd voetbalt op 3e dag Engelandreis
Uitgegeven op 05-05-2015 om 10:26  |  link  |  bewaar  |  print

RADCLIFFE - Gisteren zat de voetbaljeugd van Wiron al weer over de helft van de fantastische reis naar Engeland. Er werd geshopt, maar ook gevoetbald, niet alleen door de jeugd, maar ook door de begeleiders.

Gistermorgen om 9:15 hebben werden de kinderen opgehaald in Radcliffe en ging het naar Notthingham. In de bus werd eerst het zakgeld uitgedeeld en de envelopjes van thuis
met extra ponden er in. Ook werd weer de aap van de dag uitgereikt. Deze keer was Daan Poel aan de beurt. Met de cricketles moest Daan drie balletjes van de paaltjes afslaan, maar hij raakte er niet n. Daarna moest hij rondjes lopen, maar hij liep recht in het gordijn in de zaal. Dus Daan mocht de aap voor in de bus komen ophalen.
In Nottingham konden de kinderen shoppen voor een voetbalshirt of een leuk souvenir voor thuis. Om 12:00 uur ging de bus terug richting Radcliffe, waar een groot toernooi was georganiseerd met clubs uit de buurt . Voor de meiden was er een speciaal team geregeld van Derby County. Deze meiden spelen op zeer hoog niveau voetbal.


Met zijn allen op de foto

Het was mooi weer, de zon heeft de hele dag geschenen. Nadat alle kinderen hadden gevoetbald was het de beurt aan de begeleiders. Dus alle voetbalschoenen raakten weer uit het vet. Sommige begeleiders hebben al jaren geen bal meer aangeraakt. Het was dus nog een hele opgave om even een in actie te komen. De eindstand kwam op 2-1 voor Wiron. Het eerst doel punt werd gescoord door Francisca van Hoesel en het tweede door Wilco Klein. Oook keeper Gerard Boerdijk heeft een aantal ballen tegen weten te houden. Het was een zeer geslaagde en sportieve middag gehad.
Vandaag gaat de groep naar het grootste pretpark van Europa. Hopelijk hebben ze er dan ook weer mooi weer bij.


Was er ook een veteranenelftal mee?
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ ,-

Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Caltex pomp Den Oever - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...