Remko van Bakel verlaat Superrr in ‘t Veld met pijn in het hart
Uitgegeven op 05-05-2015 om 01:05  |  link  |  bewaar  |  print

'T VELD - Het één jarig contract van deze zeer ervaren vakbekwame en op en top gemotiveerde bedrijfsleider loopt half mei af. en zal helaas voor hem zelf maar vooral voor het nog steeds toenemende aantal klanten die hun levensmiddelen bij deze unieke Superrr vandaan halen of lekker thuis laten bezorgen niet worden verlengd.Hij was in vrij korte tijd het vertrouwde gezicht van de zaak geworden en wist de juiste krachten te vinden en op te leiden zodat die nu alweer ergens anders te werk gesteld konden worden en profiteren van hun opgedane ervaring die Remko op een tactvolle wijze en aanpak wist over te dragen aan deze personen.

Alleen al in dat kader is het vreselijk jammer dat hij deze Superrr gaat verlaten, al zullen de trouwe en groeiende aantal vaste klanten het vertrouwde gezicht en aanspreekpunt zeker gaan missen.

Voor Remko komt uiteraard weer een andere bedrijfsleider in de plaats, en bied andere bedrijven en winkels de kans om van zijn gedreven vakmanschap gebruik te maken, hij gaat opzoek naar een nieuwe uitdaging en werkplek.

Voor een vakbekwame zelfverzekerde bedrijfsleider zoals meneer van Bakel zich het afgelopen jaar in deze Superrr heeft gemanifesteerd zal zeker weer belangstelling zijn al moge het toch wel duidelijk zijn dat iedereen hem met lede ogen ziet vertrekken.

Jammer dat hij het één jarig bestaan van deze Superrr niet als bedrijfsleider meer mee mag maken, het één jarig bestaan op 26 mei zal overigens op bijzonder feestelijke wijze gevierd worden.

Na de Pinksterdagen zijn er enkele hele mooie dagen te beleven vanaf donderdag 28 t/m 30 mei zal er in de Superrr en aan de DOP-tafel iedere dag heel wat moois te beleven zijn waarvan er genoeg in de muzikale sfeer zullen zijn, bijvoorbeeld een muziekgroep een combo, solist en pianiste en en diverse andere groepen, zangers en zangeressen die een optreden zullen verzorgen.

Men kan zich nog steeds aanmelden voor een optreden deze dagen bij het bestuur of bij de voorzitter van Stichting DOP Theo Vertelman. (tel. 0226 - 42 05 14)

Met dank aan Theo Moras
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ ,-

Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Bouwvakkers MULO Parklaan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...