Stratentennistoernooi
Uitgegeven op 04-05-2015 om 17:59  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Tennisclub Hippo organiseert van maandag 1 juni tot en met zaterdag 6 juni voor de eerste keer een stratentennistoernooi. Tijdens dit toernooi wordt op gezellige en sportieve avonden om de eer van de beste tennisstraat van Hippo gestreden.

Een straat(team) bestaat uit minimaal 6 en maximaal 8 personen van 16 jaar en ouder. Je hoeft dus geen lid van de vereniging te zijn. In een straatteam worden drie leden van TC Hippo geplaatst.
De wedstrijden zullen in de avonduren vanaf 19:00 uur plaatsvinden en de finalewedstrijden worden op zaterdag 6 juni vanaf 17:00 uur gespeeld. Het is de bedoeling om dan ook een barbecue te organiseren.
Er wordt in pouleverband getennist. Dit betekent dat ieder team meerdere wedstrijden speelt. Deze wedstrijden zijn "dubbels", wat betekent dat je altijd samen met een ander teamlid tegen twee tegenstanders speelt.

Op vrijdag 29 mei, de vrijdag voorafgaand aan de tennisweek, kan iedereen komen tennissen vanaf 20:30 uur tot 22:00 uur. Trainer,Johan de Does zal deze "proefles" verzorgen (natuurlijk gratis).
Lijkt het je leuk om met je straat mee te doen, mail dan naar adriesanou@hotmail.com.
Heb je niet genoeg mensen uit je straat, je kan je ook individueel opgeven. Je wordt dat ingedeeld bij een straat.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ ,-

Te koop Nissan micra 1.2 acenta, 1e eigenaar
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Lutje - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...