Jeugdsportproject; doe mee!
Uitgegeven op 04-05-2015 om 12:46  |  link  |  bewaar  |  print

SCHAGEN - Wat is er nu leuker dan sporten uitproberen zonder verdere verplichtingen? Precies! Nog meer sporten proberen! Schrijf je in voor het JeugdSportProject van Sportservice Schagen.

Van 4 tot en met 19 mei is het mogelijk in te schrijven voor het derde JeugdSportProject (JSP) van dit schooljaar. Het JSP biedt alle kinderen van het basisonderwijs en alle jeugd van het voortgezet onderwijs de mogelijkheid om met een sport kennis te maken bij een vereniging, zonder verdere verplichtingen zoals bijvoorbeeld lid worden. Voor 5,- mogen de deelnemers vier lessen meesporten. De lessen van JSP 4, verzorgd door ervaren of gediplomeerde trainers, worden gegeven in de weken voor de zomervakantie (1 juni t/m 29 juni).
Dit is de laatste periode van dit schooljaar, na de zomervakantie zullen er weer nieuwe JSP periodes georganiseerd worden, waarvoor kan worden ingeschreven. Elke periode is er een nieuw sportaanbod, houd de website dus goed in de gaten!

Inschrijven
Om te kunnen deelnemen aan de sportlessen bij de vereniging is vooraf inschrijven noodzakelijk. Dit kan uitsluitend via de speciale JSP-website, waar je kunt komen via: www.sportserviceschagen.nl/jsp en steeds per periode. Heb je al eerder meegedaan met het JSP? Log dan gewoon weer in met je oude gegevens.
Voor JSP 4 hebben kinderen van 4 t/m 19 mei de tijd om zich aan te melden voor fantastische sporten. Alvast een klein voorproefje? Wat dacht je van tennis, atletiek of (bonsai)karate? Wil je weten wat er nog meer wordt aangeboden? Trek dan snel je sportschoenen aan en sprint naar www.jsp-sportservice.nl! JSP, Sport jij ook mee?

Voor meer informatie kunt u de JSP-website raadplegen: www.jsp-sportservice.nl of contact opnemen met Ciska van der Voort via jsp@sportserviceschagen.nl of tel: 0224 - 214 774.

(Foto Sportservice Noord-Holland)
(advertentie)
Slagerij Ottens
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Succes 1952 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...