Maleficent van familie Kesteloo kampioen
Uitgegeven op 03-05-2015 om 22:11  |  link  |  bewaar  |  printANNA PAULOWNA - De mozaïek Maleficent van Familie Kesteloo en prikploeg aan de Wallerweg sleepte 113,25 punten in de wacht en werd daarmee Nederlands Kampioen mozaïeken 2015. Deze wordt op de voet gevolgd door de overige Ereklassers. Tweede in de Ereklasse is geëindigd Teeven Deal van de prikploeg Kleiweg aan de Kleiweg met 112,8 punten. Derde zijn de Prikkers van huis uit + prikploeg met Wij gaan voor Max. Deze staat aan de Zandvaart 163.


Kampioen: de mozaïek Maleficent

In de Toekomstcategorie gingen de Prikkids Graslaan ervandoor met de Kampioenstitel met hun mozaïek ‘Hungergames Mockingjay’. De ploeg kreeg maar liefst 110,3 punten van de jury. Bij de Jeugd mozaïeken werden De Geldersebuurt prikkers kampioen met hun mozaïek ‘Beng..beng…Lucky Luke!’ Zij sleepten 101,5 punten binnen. Kampioen in de Werkstukken werd met 113 punten Prikploeg Lieve’s hoeve met ’10 jaar de wereld draait door’. In de categorie Objecten bleek Kunst, cultuur, koffie, theetuin met hun gelijknamige object het sterkst met 77,5 punten. Polder Residence werd met ‘Waar blijft de tijd’ kampioen in de klasse Eigen Huis&Tuin. Bij de Bruggen ging OJV tovh De Molen van Dekker met de kampioenstitel naar huis door hun creatie ‘Blije Bloemen’. De straat met de meeste punten werd ‘Circuit: J.C. de Zandvaart’ (J.C. De Leeuwweg) van V/d Berg en Prikkers van huis uit. De Fantasieprijs ging naar Polder Residence en de Muziekprijs werd uitgedeeld aan het Crocusteam.

De Publieksprijs wordt later bekend gemaakt. Stemmen kan nog tot en met zondag 3 mei 17.00 uur. De deelnemers hebben stuk voor stuk weer prachtige creaties neergezet. U kunt ze nog tot en met 6 mei bewonderen. Meer info en alle uitslagen vindt u op www.bloemendagen.nl.


Kampioen werkstukken


Kampioen eigen huis & tuin
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
Occasions
Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kermisfoto - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...