Wiron jeugd zwemt en cricket op 2e dag Engelandreis
Uitgegeven op 03-05-2015 om 20:46  |  link  |  bewaar  |  print

RADCLIFFE - Alle kinderen hebben lekker geslapen bij het gastgezin waar ze verblijven. Ze hadden grote verhalen over de huizen en de gezinnen. Zo hadden sommige zelfs vijf badkamers, en game rooms. De tweede dag in Engeland werd sportief doorgebracht met zwemmen en cricket.

Om 8:15 vertrok de groep vanaf het verzamelpunt richting zwembad. In de bus is eerst het zakgeld uitgedeeld aan de kinderen, wat ze zelf vrij mogen besteden. Daarna was het tijd voor het uitreiken van de aap. Net als op de vorige reis van Wiron naar Engeland kun je kans maken op de aap als je iets geks, raars, of iets doms doet. Vandaag was Jurie Nan van Eekelen aan de beurt. Hij was op de boot zijn Wiron jasje kwijt. Na overal gezocht te hebben lag hij nog steeds op de zelfde plek, maar zat er iemand op. Bij het zwembad kwam de groep om 10:00 aan. Het was een leuk zwembad met verschillende glijbanen. De jongens en meisjes hebben zich dan ook uitstekend vermaakt.Om 13:00 uur stapte iedereen weer in de bus en ging het naar Nottingham voor een leuke les in cricket. De jongens en meiden werden in twee groepen verdeeld, zodat het spel beter uitgelegd kon worden. Nadat ze dat onder de knie hadden werd er nog een klein wedstrijdje gespeeld.De tijd is om gevlogen bij het spelen van het spel. Om 17:15 uur ging de bus terug naar Radcliffe, waar de gastouders al op de kinderen stonden te wachten.
Het was een hele leuke dag en de kinderen gingen dan ook moe en voldaan naar hun gasthuis.
De twintig begeleiders zijn toen gezamenlijk even een hapje gaan eten met elkaar, om deze zeer geslaagde dag af te sluiten.

Groeten van ons allemaal uit Engeland.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Cees Lont