Nu te zien op Noordkop TV
Uitgegeven op 01-05-2015 om 14:33  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Vanaf vandaag zijn er nieuwe uitzendingen van Noordkop Televisie op Ziggo kanaal 43 en analoog in Hollands Kroon op S12+. De uitzendingen zijn dagelijks om 14:00 uur en 19:00 uur

De volgende items van het maandprogramma “Op visite bij Grootmoederstijd en Motoren Museum in Nieuwe Niedorp” zijn te zien:
• Gastheer Henk Harberts van het Grootmoederstijd en Motoren Museum uit Nieuwe Niedorp vertelt over wat er allemaal te zien valt in dit museum. Hij geeft met passie uitleg over zijn uit de hand gelopen hobby en de bijzonderheden van de collectie.
• Gospelkoor Get Together uit Nieuwe Niedorp treedt op en brengt twee swingende gospels. Dit koor heeft wekelijks zijn repetitie in dit museum.
• Janna de Lathouwer, regisseur van de toneelgroep Contact uit Winkel, vertelt over een zeer bijzondere productie die zij schreef in het kader van 600 jaar stederecht, De voorstelling luistert naar de naam “Jacoba” : Een historisch onverantwoord verhaal over het Winkel van 1415 en nu.
• Tine v/d Berg van de Stichting Nazomeren Niedorp en Mart Borst bewoner en vrijwillig molenaar van de Westermolen in Nieuwe Niedorp zijn eveneens tafelgast en praten mee over eerdergenoemde onderwerpen. Zelf komen zij uitgebreid aan het woord in deel 2 van deze uitzending, die te zien zal zijn vanaf 16 mei.

Uitzending gemist? Dan is het ook terug te zien op tvgemist.rtvnoordkop.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ ,-

Te koop Nissan micra 1.2 acenta, 1e eigenaar
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Belt - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...