Nieuw bij Bocado: Diverse soorten biologische kaasUitgegeven op 01-05-2015 om 10:20 |
link |
bewaar |
printHIPPOLYTUSHOEF - (advertorial) Biologische kaas wordt gemaakt van melk van koeien die de hele zomer lang in de groene en onbespoten weilanden rondlopen.
Het is dus diervriendelijk omdat de dieren meer ruimte krijgen en beter voor het milieu omdat er geen chemicaliën worden gebruikt om te bemesten. De kaas is gezond en lekker omdat het geproduceerd wordt zonder allerlei toevoegingen.
Bocado heeft biologische kaas in jong, jong belegen, belegen en oud. Ook hebben ze een biologische kaas met rode pesto en een biologische kaas met fenegriek.
Kees:
"Bij Bocado verkopen we diverse olijfolie van de tap, zoals:
Onze Toscaanse extra vierge olijfolie…
een heerlijke volle zachte biologische olijfolie van de prachtige heuvel van Casalguidi (klein dorp 10km van Pistoia), ongefilterd, diepgroen van kleur en superzacht van smaak. Als u van een zachte olijfolie houdt, die wel vol van smaak is, moet u deze eens proberen.
Heerlijk als brooddip, maar ook zalig bij salades en mozzarella".
Onze Siciliaanse olijfolie
Deze olijfolie, geperst uit 100% Nocellara Etnea olijven, is grassig en helder, heeft een klein scherp randje en een zeer volle smaak. Wil je de Italiaanse zon proeven, dan is dit de goede keuze. Want zo vulkanisch als Sicilië is, zo explosief is haar olijfolie. Hij komt het best tot zijn recht wanneer je hem gebruikt zoals de Sicilianen het doen, als brooddip. Schenk daarbij een goed glas wijn in. Hebben je knapperige bruschetta’s een boost nodig, gun ze dan wat Sicilië uit een flesje en maak je gerecht compleet. Ook heerlijk bij salades en mozzarella.