College doet ’wat’ water bij de wijn, en haalt APV voorstel binnenboord
Uitgegeven op 01-05-2015 om 00:31  |  link  |  bewaar  |  print

ANNA PAULOWNA - Theo Moras geeft zijn mening: "Geen 80 maar 70 % : Gemeenteraad weet toch nog 9 regeltjes binnen te halen. Burgemeester Jaap Nawijn en het College willen laten zien dat zij echt in hun burgers geloven".

Het college wil alle ruimte geven aan de samenleving, zodat zij zelf hun verantwoordelijkheid kunnen en zullen nemen.
Toch lekker als het College achter je staat en ook nog eens vertrouwen in je heeft.

Het is een weloverwogen besluit geweest.,Er is voldoende onderzoek naar gedaan sinds het benoembaar stellen door CvK. Remkes van Jaap Nawijn tot burgemeester van Hollands Kroon.Hier is destijds zowel door een behoorlijk aantal inwoners als door politieke vertegenwoordigers uit de Raad niet mis te verstane kritiek geuit,.
Voor het College van B&W van Hollands Kroon een duidelijk signaal dat er ondanks de ongewenste samenvoeging genoeg onderlinge daadkracht bestond
in de samenleving van deze ongekend grote uitgestrekte gemeente. Genoeg onderwerpen en voorvallen waar het huidige College nu ook nog steeds te maken heeft lijken dit voorgenomen besluit dan ook te rechtvaardigen. Bijvoorbeeld de Locatie keuze van het TrafoStation hier werd door honderden zo niet duizenden inwoners het College en de Raad verweten dat er onzorgvuldig met belangen van de burgers is omgesprongen, zoals dat ook gebeurde bij de meeste locaties van de al dan niet benodigde nieuw te bouwen scholen. Ook de vermeende onjuiste declaraties en de woonboot affaire van de Burgemeester laten zien dat de verantwoordelijkheid over al deze APV verordeningen net zo goed of zelfs nog beter overgelaten kan worden aan de samenleving. Hoe dat uitpakt met voorvallen als wildplassen en hondenpoep op de stoep is nog wel een verrassing en kunnen daar eventueel nog probleempjes door ontstaan. Door die volkomen onlogische gemeentelijke fusie bestaat namelijk de mogelijkheid ook nog dat je ongemerkt je behoefte zou kunnen doen in een ander gemeente waar andere APV regeltjes gelden. Voor normaal denkende burgers zal dit ongetwijfeld een hele verandering betekenen, en is het toch wel prettig dat het College in hun burgers geloven en de verantwoordelijkheid aan de burger zelf willen overlaten.

Verantwoording: Theo Moras.
(advertentie)
Slagerij Ottens
(advertentie)
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ ,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
100 kilometer Amstelmeer marathon - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...