Badrituelen bij de Wereldwinkel
Uitgegeven op 26-03-2015 om 03:29  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Cadeaus geven doen we graag, maar het is nu even tijd voor jezelf bij Wereldwinkel Wieringen, met als thema Hamam. Lekkere zeepjes, verzorgende Argan-olie, zachte handdoeken en houten accessoires toveren je badkamer om tot een echte Spa.Nieuw: Argandia-olie voor elk huidtype
De Berbers zijn één van de oudste volkeren van Noord Afrika. De schoonheidsgeheimen van de Berbervrouwen worden al generaties lang van moeder op dochter doorgegeven. Argandia heeft dankzij de Berbervrouwen een heerlijke, natuurlijke en sociaal verantwoorde lijn schoonheidsproducten kunnen ontwikkelen met verzorgende olie. De grondstoffen van deze productlijn komen uit de vruchten van de Arganboom en de vijgen van de Opuntia ficus-indica. De olie die wordt gewonnen uit deze vruchten, is een krachtige bron van stralende en natuurlijke schoonheid. Alle producten zijn 100% biologisch en geproduceerd met respect voor mens & natuur. Het bedrijf achter deze verzorgingslijn voldoet aan de Europese maatstaven en heeft een fairtrade en een ecocert keurmerk, waardoor kwaliteit altijd gegarandeerd is!

Puur natuur voor je huid
Rijstolie, appel of lavendel. Alleen de fijnste plantaardige ingrediënten zijn goed genoeg als basis van de zeep van Soap-n-Scent uit Thailand. Pimarn Tovanabootr studeerde milieukunde in Amerika en leerde daar de kunst van het zeep maken. Terug in Thailand richtte ze Soap-n-Scent op. De vrouwelijke medewerkers van haar bedrijf maken deze prachtige, luxe zeepproducten. Alles wordt gemaakt bij Pimarn thuis. Zowel het huis als de werkplaats zijn schoon en gezellig. De medewerkers, veelal ongeschoold, krijgen een interne opleiding. Dit ambachtelijk werk levert hen een vaste baan met een vast inkomen. Niet onbelangrijk in een land waar vrouwen in de prostitutie terechtkomen als ze geen betaald werk kunnen vinden.

Zachte handdoeken: fairtrade en 100% biologisch
Droog jezelf af met een heerlijk zachte katoenen handdoek, die wordt geproduceerd zonder het gebruik van kunstmest en chemicaliën. Deze handdoeken van ECO-collection, zijn gemaakt van hoge kwaliteit biologisch katoen en onder fairtrade omstandigheden. Zo kun je er zeker van dat de katoenboeren een eerlijke vergoeding hebben ontvangen in India, dat is een prettig gevoel. Het biologisch katoen is van de hoogste kwaliteit en zachter dan conventionele katoen. Het is ook duurzaam, omdat de stof niet is beschadigd door chemicaliën.

Fairtrade
De Wereldwinkel is dé fairtrade cadeauwinkel van Nederland. Met de verkoop van fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld voor iedereen. Elk product uit het assortiment is met zorg en volgens de fairtrade criteria geproduceerd en ingekocht. Ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen op deze manier toegang tot de Europese markt en daarmee de kans een beter bestaan op te bouwen. De 7.000 vrijwilligers in 220 Wereldwinkels maken hiermee duidelijk dat het in de wereld ook anders kan. Koop je een cadeau in één van deze winkels, dan draag je daaraan bij.
(advertentie)
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Occasions
Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Klaas Wit, vissen op het Wad - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...