André Duivenvoorden ontvangt Jo Vermaire boeket
Uitgegeven op 13-02-2015 om 13:41  |  link  |  bewaar  |  print

Jo Vermaire boeket voor bijzonder actieve vrijwilliger

BREEZAND – Het Jo Vermaire Lentetuinboeket is dit jaar uitgereikt aan André Duivenvoorden. Zonder de inspanningen van deze actieve vrijwilliger, was het misschien heel anders afgelopen met de Poldertuin in Breezand. Jaarlijks zet de Lentetuin Breezand samen met sponsor Jo Vermaire iemand in het zonnetje die zich verdienstelijk maakt voor de polder.Afgelopen zaterdag 7 februari werd André Duivenvoorden verrast met het boeket op de Poldertuin. Met de vraag of hij alle betrokken vrijwilligers wilde uitnodigen voor een foto in de officiële Lentetuinkrant, zorgde André er zelf voor dat bijna alle vrijwilligers van de Poldertuin aanwezig waren op de bewuste middag. Iedereen keek dan ook verbaast op toen Jo Vermaire het boeket aan André uitreikte en Frank van den Hoek, voorzitter van de Lentetuin, de slagroomtaart aanbood aan het hele team.

André zet zich al jaren inzet voor de Poldertuin, daarom vonden Jo Vermaire en de Lentetuin dat het tijd was om André daarvoor in het zonnetje te zetten. Omdat meerdere vrijwilligers zich inzetten voor de Poldertuin, ontstond al snel het idee om iedereen uit te nodigen en met elkaar een heerlijke slagroomtaart te eten als bedankje voor hun inzet. De vrijwilligers waren blij verrast met dit gebaar. André had dit moment niet zien aan komen. “Ik vind dit fantastisch mooi en ik ben er heel blij mee.”

De Lentetuin Breezand wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Rabobank Kop van Noord-Holland.

Foto: In het midden: Jo Vermaire met daarnaast André Duivenvoorden die het boeket en recht van hem Frank van den Hoek met de taart. Fotografie: AP Fotografie Rosemarie van Bentum
(advertentie)
Slagerij Ottens
(advertentie)
Poll:
De Wieringer Kermis
Ging door , daarvoor hulde aan de organisatie.
Had voor mij niet gehoeven.
  
Occasions
Te koop Nissan micra 1.2 acenta, 1e eigenaar
€ 4.250,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 16.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Succes omstreeks jaren dertig - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...