Hennepkwekerijen opgeruimd
Uitgegeven op 14-01-2015 om 11:30  |  link  |  bewaar  |  print

NOORD HOLLAND/WIERINGERWAARD - Dinsdag heeft de politie van Noord-Holland meerderen hennepkwekerijen in verschillende gemeenten opdoekt.

Aan de Waardepolderhoofdweg in Wieringerwaard is een kwekerij aangetroffen waar voor ongeveer 20 kg aan henneptoppen stond te drogen. Ook hier is stroom gestolen. Er zijn geen verdachten aangehouden en de politie stelt onderzoek in.

In Bergen is een kwekerij ontdekt aan de Leo van Gestelwegweg. In twee ruimtes stonden in totaal 412 planten, deze zijn vernietigd. Daarnaast was er sprake van diefstal van stroom, er was geen verdachte aanwezig.
In Zuid-Scharwoude zijn 100 planten ontdekt en vernietigd aan de Korteweide. Ook hier is stroom gestolen, er is een 53-jarige vrouw uit Zuid-Scharwoude aangehouden.
In Hoorn is op de zolder van een woning aan de Lijster een kwekerij aangetroffen met 246 planten. Uit onderzoek is gebleken dat er eerder in de woning een hennepkwekerij is aangetroffen. Een 34-jarige man uit Hoorn is in de woning aangehouden.
In Grootebroek is een hennepkwekerij met 298 planten uit een woning aan de Graaf Willemstraat ontruimd. De planten zijn vernietigd. Uit onderzoek is gebleken dat het de tweede oogst betrof. De 51-jarige bewoonster is aangehouden. Ook hier is stroom gestolen. Aangezien de woning een huurwoning betreft zal uitzetting volgen.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Wieringen oude ansichtkaart, paarden vermoedelijk van Ties Sok - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...