Woonzorggroep Samen verbetert online informatievoorziening
Uitgegeven op 14-01-2015 om 09:15  |  link  |  bewaar  |  print

SCHAGEN - Alle informatie over producten en diensten Woonzorggroep Samen vanaf nu beschikbaar via www.woonzorggroepsamen.nlWoonzorggroep Samen is een nieuwe weg ingeslagen in de communicatie richting haar (potentiŽle) cliŽnten en hun naasten. Er wordt naast de papieren folders meer ingestoken op digitale informatievoorziening. Hiervoor heeft Woonzorggroep Samen een nieuwe website www.woonzorggroepsamen.nl ontwikkeld.

Op het vernieuwde www.woonzorggroepsamen.nl staat alle informatie over het producten- en dienstenaanbod van Samen. ďDeze website is veel uitgebreider dan de oude website,Ē aldus Hans Groenen, Raad van Bestuur van Woonzorggroep Samen. ďOok is het mogelijk om per locatie nieuws en agenda-items te bekijken. Door via de website al zoveel mogelijk informatie te geven, willen we het voor onze websitebezoekers eenvoudiger maken om zich te oriŽnteren op zorg of diensten van Samen. De nieuwe website is bovendien de basis voor al onze toekomstige digitale informatievoorziening. Zo starten we binnenkort met een digitale nieuwsbrief. Het is nu al mogelijk om uzelf voor deze nieuwsbrief in te schrijven, via de website.ĒďWe horen graag wat mensen van onze website vinden. Daarom wordt iedereen die onze website bezoekt gevraagd om zijn of haar mening over de nieuwe site te geven. Op basis van die informatie kunnen we nog beter inspelen op de wensen van onze bezoekers,Ē aldus Hans Groenendijk.Over Woonzorggroep Samen

Woonzorggroep Samen is dť partner bij het ouder worden. In en vanuit twintig locaties in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon levert Samen zorg, welzijnsdiensten en behandeling, ůůk bij mensen thuis. Onze thuiszorgteams zijn klein en lokaal georiŽnteerd, waardoor cliŽnten zoveel mogelijk dezelfde mensen krijgen. Voor behandeling kunnen mensen terecht bij Revalidatie- & Behandelcentrum Samen, dat gevestigd is in Schagen. Samen met de cliŽnt kijken we naar wat er nodig is en waar naasten kunnen bijspringen. Zo helpen we ouderen hun kwaliteit van leven zoveel mogelijk te behouden, of soms zelfs te verbeteren.
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
(advertentie)
Uw warme bakker!
Occasions
Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Groene Hart - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...