Wenskaartjesactie in Inloophuis Medemblik
Uitgegeven op 22-12-2014 om 14:37  |  link  |  bewaar  |  print

MEDEMBLIK - Rondom de feestdagen komen vele herinneringen los, maar ook veel onverwerkt verdriet. Het Inloophuis Medemblik nodigt mensen uit om een persoonlijk wenskaartje te schrijven en deze in de wensboom van het inloophuis te hangen. Op 6 januari laten wij deze kaartjes vóór het inloophuis aan helium ballonnen opstijgen naar een onbekende hoogte.

Met deze actie wil het inloophuis even stil staan met wat ‘n levensbedreigende ziekte met mensen doet. Het verleden kun je niet meer veranderen, maar wensen voor de toekomst maken gelukkig nog steeds een kans. In het inloophuis zijn deze (kleine) kaartjes gratis te verkrijgen. Je mag ook een eigen (klein) kaartje door de brievenbus van het inloophuis schuiven, ook dan komt het goed.

De bijeenkomst start om 14:45 met een kopje koffie en of thee. Om 15:30 is het moment van het loslaten. Het inloophuis hoopt van harte dat veel mensen aanwezig willen zijn op dit ‘moment van hoop’, want dat is wat het huis een ieder graag wilt meegeven voor 2015. Hoop!
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Te koop Toyota Avensis Wagon 2.0D Business
€ 7.895,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Wieringer historie:
Geconcentreerd achter het stuur - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...