Kerst op de Henricusschool
Uitgegeven op 19-12-2014 om 12:45  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De week voor de kerstvakantie staat op de H.Henricusschool in het teken van samen vieren. Naast de gewone lessen die in deze week nog op het programma stonden, werd veel gewerkt met het thema kerst. Kerst knutselen, lessen met kerstthema. Zoals ieder jaar maakt groep 8 voor oudere mensen kerstpakketten. Deze kerstpakketten komen tot stand in samenwerking met de parochie en bestaat uit donaties van ouders om de pakketten mee te vullen. Op de vrijdag voor kerst worden deze kerstpakketten rondgebracht door de leerlingen van groep 8. Dit is altijd weer een hele dankbare taak.

Dit kalenderjaar heeft de H.Henricusschool ook meegewerkt aan het project van de Voedselbank en de parochie. Iedere maand wordt een product van de maand ingezameld dat aan het einde van de maand wordt opgehaald door de parochie. Zij bezorgen de producten weer bij het inzamelpunt van de Voedselbank Kop van Noord Holland. Wij willen alle ouders die dit jaar een product hebben gedoneerd heel hartelijk danken voor hun bijdrage.


Het kerstspel werd gespeeld door het team van de school

Donderdagavond werd in de kerk in het centrum van het dorp een kerstviering voor de kinderen gehouden. Tijdens de viering werden liedjes gezongen en werden kerstwensen voorgedragen door leerlingen van de school. Ook werden gedichten voorgelezen en werd het kerstspel gespeeld door het team van de school.


De Henricusschool heeft een behoorlijk aantal nieuwe kleuters. Het aantal heeft zelfs voor een te kort aan kleutermeubilair gezorgd. Dankzij een collega-school in Julianadorp konden we 16 stoelen en tafels ophalen. Dankzij Kaan Transport werden de meubels snel op school afgeleverd. We willen Kaan Transport heel hartelijk danken voor het bezorgen. Dankzij jullie kunnen de nieuwe kleuters in januari ook weer zitten.

Het team van de Henricusschool wenst u een heel mooie kersttijd en een gezond en voorspoedig 2015 toe.
(advertentie)
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Wieringer historie:
Verbandmeester - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...