Trainees gezocht!
Uitgegeven op 17-12-2014 om 08:03  |  link  |  bewaar  |  print

Sta jij straks bij ons aan het stuur van jouw ontwikkeling?

HOLLANDS KROON - Ben jij bereid aan jezelf te sleutelen, heb jij lef, durf je van het circuit af te wijken, zie je altijd kans nog sneller te gaan en ben je vasthoudend genoeg om resultaten te bereiken? Dan zijn wij op zoek naar jou! De gemeente Hollands Kroon zoekt trainees die zelfsturend zijn en houden van een uitdaging.

Wat houdt het traineeship in?

Op 1 maart 2015 start de tweede lichting van vier tot zes trainees bij de gemeente Hollands Kroon. Gedurende twee jaar werken en leren. Zodat je heel veel kennis en ervaring op kunt doen. Deelnemen aan uitdagende, leuke projecten en werkzaamheden waar je jouw creativiteit, doorzettingsvermogen en talent in kwijt kunt. Jezelf bewijzen en laten zien dat jij de topcoureur bent of kan worden waar wij naar op zoek zijn. Het traineeprogramma van Hollands Kroon staat open voor HBO- en WO-ers die maximaal twee jaar werkervaring hebben. Dit betekent dat je na 1 maart 2013 en voor 1 maart 2015 bent afgestudeerd.

Wat staat er tegenover?

Twee jaar werkervaring bij de leukste en slimste gemeente van Nederland, waar ontwikkeling hoog op de agenda staat. Een gemeente die werkt volgens de principes van Het Nieuwe Werken, waar je al je creativiteit kwijt kunt en waar je fouten mag maken. Als je er maar van leert. Je werkt gezamenlijk en individueel aan uitdagende opdrachten, krijgt alle kansen en mogelijkheden om zelf invulling te geven aan jouw ontwikkeling en krijgt een mobiele telefoon en een Ipad ter beschikking. Het aanvangssalaris bedraagt minimaal 1874,- en maximaal 3134,- bruto per maand voor 36 uur per week (aanstelling via payroll). Wij bieden zes HBO/WO- studenten een traineeship aan. Ontwikkel jij je in die twee jaar tot de topcoureur die wij zoeken? Dan wacht jouw een inspirerende baan bij onze gemeente.

Grijp jij deze kans?

Kijk voor meer informatie over ons traineeship op de website www.werkenbijhollandskroon.nl .


(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De Wieringer Kermis
Ging door , daarvoor hulde aan de organisatie.
Had voor mij niet gehoeven.
  
Occasions
Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Vliegramp - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...