Nieuwe uitgever van de officiŽle Lentetuinkrant
Uitgegeven op 17-12-2014 om 11:40  |  link  |  bewaar  |  print

BREEZAND Ė Ieder jaar brengt de Lentetuin Breezand een officiŽle Lentetuinkrant uit. Deze wordt een aantal weken voor de opening van de show verspreid. In de krant staan allerlei artikelen over het thema, de vrijwilligers, informatie over de Lentetuin en andere gerelateerde onderwerpen. Dit jaar is er gekozen voor een andere uitgever: JVW Uitgeverij.


De overeenkomst is bevestigd. V.l.n.r.: Lilian Braakman (PR), John van Woesik en Frank Buschman (PR)

Door samen te werken met JVW Uitgeverij, zullen er positieve wijzigingen worden doorgevoerd. Zo komen er meer redactionele paginaís in de vernieuwde krant. Daarnaast zal de oplage van 76.000 naar 86.000 exemplaren stijgen.

Vanaf heden zal Rosamarie van Bentum van AP Fotografie, de huisfotografe van de Lentetuin, de fotografie voor de krant verzorgen. De vormgeving van de uitgave is en blijft in handen van Riet Kisteman van Studio Kisteman, die al jaren al het drukwerk voor de Lentetuin maakt.

JVW Uitgeverij is een mediabedrijf dat gespecialiseerd is in het realiseren van gedrukte uitgaven. Het bedrijf is in handen van John van Woesik. John is een bekende in het gebied, omdat hij voor diverse andere evenementen en ondernemersverenigingen in de buurt succesvolle titels heeft uitgebracht. Meer informatie over JVW Uitgeverij is te vinden op de website: www.jvwuitgeverij.nl.

De Lentetuin Breezand bedankt Holland Combinatie voor de jaren waarin er actief is samengewerkt.

De Lentetuin Breezand wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Rabobank Kop van Noord-Holland.
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
(advertentie)
Occasions
Hyundai I10 1.1 5drs
€ 3.745,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Wieringer historie:
Barkeeper - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...