Open huis bij Faunalandwinkel Middenmeer
Uitgegeven op 06-12-2014 om 09:56  |  link  |  bewaar  |  print

(ADVERTORIAL)

MIDDENMEER - Sinds enkele jaren is er in het gebouw van de dierenartsenpraktijk VCHN aan de Hoornseweg 31 een kleindierenspeciaalzaak gevestigd. Dit verkooppunt van dierbenodigdheden is een franchiseonderneming die tegenwoordig onder de vlag van het welbekende Faunaland functioneert. Op zaterdag 13 december houdt Faunaland Middenmeer (na een interne verbouwing) OPEN HUIS van 9.00-15.00 uur voor eigenaar én dier.

Het huisdier kan bij dierfotograaf Richard van “Wigboutfotografie” op de foto. Het resultaat is vrijblijvend te beoordelen en kan tegen betaling worden aangeschaft. Naast deze kennismaking met dierfotografie kan vanaf 11.00 kosteloos puppybegeleiding worden ervaren. Een consultatiebureau voor pups, waarbij voeding een belangrijk onderdeel is van het begeleidingsprogramma.

Tijdens het OpenHuis ligt er voor iedereen een attentie klaar en klanten die iets kopen ontvangen een kortingsbon.


Het personeel van Faunaland Middenmeer

Deze Faunaland-vestiging maakt zich sterk voor de invulling van de persoonlijke behoefte van huisdiereigenaren. Zowel op het gebied van voeding, riemen, manden alsook aanverwante artikelen zoals speeltjes voor het actief houden van de hond en de kat.
Er is een speciale hoek waar aandacht wordt gegeven aan aquariumbenodigdheden, zoals levend groen en allerhande aquariumvissen. In de winterperiode is er een ruime keuze te maken uit een gevarieerd aanbod van wintervoedering voor de in de tuin voorkomende vogels.

De kracht van een dierenspeciaalzaak naast (en met een ruime doorloop verbonden met) de dierenartspraktijk van het Veterinair centrum Holland Noord, is dat alle kennis onder één dak aanwezig is. Ook het gemak dat alle zorg en artikelen voor het huisdier op één locatie aanwezig zijn, geeft een hoge mate van versterking aan de geleverde service.


(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Mitsubishi Outlander 2.0 invite plus
€ 4.495,-

Te koop Toyota Avensis Wagon 2.0D Business
€ 7.895,-

Wieringer historie:
Piet Luijt - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...