Sauna het Kuurhuys verkozen tot beste sauna van Noord-Holland
Uitgegeven op 02-12-2014 om 16:55  |  link  |  bewaar  |  print

STROE - Hendrik & Michèle Visser (afkomstig uit Katwijk en Leiden) startten in juni 2013 hun eigen sauna, Sauna het Kuurhuys, in de kop van Noord-Holland. Steeds meer mensen weten hun weg naar dit unieke rustgevende plekje op Wieringen te vinden. De trotse eigenaren worden sinds de opening van hun kleinschalige en gemoedelijke sauna overspoeld met positieve reacties, met als kroon op het werk het winnen van de Nationale Wellness verkiezing.De Nationale Wellness verkiezing wordt jaarlijks gehouden. Dit jaar brachten maar liefst 80.000 mensen hun stem uit op diverse sauna’s. Na de eerste stemronde zijn de provinciewinnaars gekozen. Dit gebeurt op basis van het gemiddelde rapportcijfer en na een minimaal aantal stemmen. Zaterdag 29 november werd bekend dat Sauna het Kuurhuys verkozen is tot beste sauna van Noord-Holland.

“Wij zijn enorm verrast en vereerd dat wij deze prachtige award hebben gewonnen”, vertelt Michèle Visser, “We hadden ook absoluut niet verwacht te zullen winnen. Dit is echt een bevestiging dat we het goed doen. We zetten ons met hart en ziel in voor ons bedrijf en het is fijn om te zien dat onze gasten dat waarderen en blijkbaar behoefte hebben aan een concept als het onze, naast alle grotere wellnesscentra.” Hendrik Visser vult zijn vrouw aan, “Om na slechts anderhalf jaar zo’n titel te mogen winnen, voelt echt geweldig. Helemaal omdat deze verkiezing gebaseerd is op de beoordeling van onze gasten.”Eén van de gasten oordeelt:
“Wat een knusse, fijne, gezellige sauna! Leuk in Wieringer stijl, alles even mooi gemaakt en keurig schoon. Lekker eten, lekker geurend scrubzout, shampoo en wat al niet meer. Bijzonder gastvrije ontvangst.”

Feestelijke maand
Gedurende de hele maand december zal Sauna het Kuurhuys niet alleen in het teken staan van de feestdagen, maar worden gasten extra verwend om te vieren dat Sauna het Kuurhuys verkozen is tot beste sauna van Noord-Holland.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
December is voor mij
Sinterklaas
21 december, de dagen worden langer
Kerst
Oud en Nieuw
  
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Aygo 1.0 VVTi Comfort inclusief afleverkosten
€ 6.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kees de Boer - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...