Nog 1 week en Hippo heeft er een huis bij, van glas, tweede editie Glazen Huis Hippolytushoef
Uitgegeven op 01-12-2014 om 23:37  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De organisatie is er al vanaf september mee bezig, de organisatie van het Glazen Huis Hippolytushoef. Op voorhand belooft het wederom een succes te worden.


De organisatoren bijeen, al maanden zijn zij bezig om er weer een mooi feest van te maken en om geld in te zamelen voor een goed doel.

Maandagavond was de media uitgenodigd in de Harmonie, de DJ's, Bert, Dennis en Harm-Jan plus de organisatoren, deden uit de doeken wat de plannen voor de tweede editie zijn. Op 12 en 13 december staat het Glazen Huis weer voor de kerk in de Hoofdstraat. Het programma ziet er goed uit. Wordt het bedrag van vorig jaar overtroffen? Aan de mensen van RTV Noordkop Radio en de plaatselijke ondernemers zal het niet liggen. Vanaf vandaag houden wij u op Wieringernieuws op de hoogte en doen wij verslag van de stand van zaken plus ontwikkelingen. De opbrengst, vorig jaar dik dertienduizend Euro, gaat naar 3FM Serious Request. Een dag voor Kerst gaan de Wieringers de opbrengst in Haarlem doneren. Tot nu toe loopt het goed, het huis, podium, parasols, live-muziek, EHBO, security.... en wat des meer zij is geregeld. Als het weer meezit belooft het een top evenement te worden.


Ere wie ere toekomt, hij wil hoeft nooit op de foto maar is hier zelf een plaatje aan het schieten. Henk Cornelissen staat de organisatie bij om ervoor te zorgen dat er twee dagen live-muziek ten gehore wordt gebracht. Het programma zit bomvol.
Natuurlijk is de succesvolle veiling er weer bij. Topstuk, dit gesigneerde shirt van Nederlandse Elftal 2014. Startbod € 500. Samen met het rad van fortuin, de verkoop van loten plus geld geboden voor verzoekjes komt het wel goed! Ondernemers van Wieringen en omstreken hebben al veel artikelen aangeboden, er kan natuurlijk nog meer bij. De sponsorloop, acties van kinderen, tja, iedereen zet zich er ook dit jaar voor in!

3FM Serious Request 2014 vraagt aandacht voor een stille ramp die miljoenen vrouwen treft en beschadigt. De DJ’s in het Glazen Huis willen deze vrouwen een stem geven en zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Rode Kruis, zodat zij opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen.

3FM Serious Request 2014

De drie DJ’s in het Glazen Huis, dat voor editie 2014 in Haarlem staat, gaan van 18 december tot en met 24 december alles doen om zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld in te zamelen voor de aanpak van deze stille ramp. Het Rode Kruis zet zich in voor opvang en herstel van vrouwen met een trauma door seksueel geweld, helpt deze vrouwen het leven op te bouwen, maar vraagt ook bij publiek, politie en strijdkrachten aandacht voor het recht van elk mens, elke vrouw, om zelf te bepalen over het eigen lichaam.

Lees verder....Programma:

Vrijdag 12 december.
20.00 uur DJ’s in het huis. De deur wordt op slot gedaan door Burgemeester Nawijn.
22.00 uur Rad van Fortuin, deze wordt bedient door Mark Zijlstra.
Zaterdag 13 december.
10.00 uur Spinning marathon bij Hippogym
14.00 uur Sponsorloop / wandeling georganiseerd door Hollands Kroon Massage. Start vanaf het Glazen Huis.
16.00 uur Sponsorloop voor scholen op het Groene Hart.
18.00 uur de veiling met plus minus 20 kavels.
20.00 uur DJ’s uit het huis deur wordt open gedaan door Burgenmeester Nawijn.
20.15 uur Voorlopige uitslag van de opbrengst en de trekking van de loterij.
20.30 uur Het slot concert.
Op allebei de dagen staan er markkramen met eten en drinken. Met op zaterdag het Wieringer Vispromotieteam.
Ook de basis scholen doen actie voeren. OBS de Meertuin in slootdorp en OBS De Kei uit hippolytushoef.

(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Te koop Mitsubishi Lancer Stationwagen 1.6 Sport
€ ,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Wieringer historie:
Visser Sport en Schoenmode - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...