Hoogspanningskabels verdwijnen (voorlopig) niet ondergronds
Uitgegeven op 06-10-2014 om 23:47  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - (door Theo Moras) Een gespecialiseerd bedrijf is al weken doende om op het traject voorbij Verlaat t/m Anna Paulowna onderhoud te plegen aan de betonfunderingen, het betreft de aansluitingen van de stalenmasten en de betonnen poeren.



De betonnen poeren worden tot aan de eerste verankering van de stalendamwandbekisting uitgehakt, de aansluiting van het beton met de stalenmast heeft het staal in geringe mate aangetast. Wanneer het beton is verwijderd wordt het ondereind van de stalenstaanders gestraald en op een hele speciale manier behandeld en in de menie gezet.

Na verloop van tijd zullen de poten weer aangegoten worden met speciale meerdere componenten mortel, het bedrijf garandeert 20 jaar garantie op deze gedane behandeling.



Of het dan ook nog 20 jaar zal duren totdat er tot ondergrondse aanleg wordt overgegaan is echter niet te voorspellen, de masten die met een eventueel te plaatsen Transformatiestation te maken zouden kunnen hebben zijn ook met deze onderhouds operatie meegenomen. Dit wil echter niet zeggen dat het ongewenste Trafostation daar niet zal komen, de rechter moet hier nog een oordeel overgeven tot dan blijft de definitieve locatie in het ongewisse.

Th Moras.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Dynamic
€ 13.345,-

Toyota Aygo X Envry 1.0 automaat full options
€ 23.945,-

Algemeen nieuws: