Fietser aangereden door auto
Uitgegeven op 20-09-2014 om 16:45  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF - Op vrijdagmorgen raakte een 12-jarige jongen uit Middenmeer gewond bij een verkeersongeval op de kruising van de Flevoweg en de Medemblikkerweg onder Wieringerwerf.

Omstreeks 07.35 uur fietste het slachtoffer in een groep van ongeveer tien personen over de Flevoweg in de richting van de Medemblikkerweg. Hier wilde de groep de rijbaan van de Medemblikkerweg oversteken naar het fietspad dat aan de andere zijde van deze weg ligt.

Toen de groep overstak kwam er over de Medemblikkerweg een personenauto aangereden. Deze werd bestuurd door een 61-jarige vrouw uit Wieringerwerf.

De meeste fietsers konden veilig oversteken. De laatsten, waaronder het slachtoffer twijfelden aanvankelijk, maar staken toch over. De bestuurster van de auto zag de fietsers pas op het laatste moment doordat het uitzicht ter plaatse werd beperkt door bosschages en door de mist. Ondanks haar lagere snelheid kon zij een aanrijding niet voorkomen en reed zij tegen het slachtoffer aan die daarbij verwondingen aan zijn gezicht opliep. Hij werd voor behandeling overgebracht naar het Westfries Gasthuis in Hoorn.
(advertentie)
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
WR 13 van Ok de Haan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...