Vergunningsaanvraag megawindmolens Windpark Wieringermeer
Uitgegeven op 11-09-2014 om 09:34  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Gisteren hebben de initiatiefnemers van Windpark Wieringermeer – Nuon, ECN en Windcollectief Wieringermeer – hun vergunningsaanvraag ingediend voor de bouw van Windpark Wieringermeer. Daarmee zetten de initiatiefnemers een belangrijke stap in de ontwikkeling van het windpark.

De vergunningsaanvragen hebben betrekking op de exacte bouwlocaties en de diverse typen windturbines. De gemeente Hollands Kroon zal, binnen de Rijkscoördinatieregeling, besluiten over de ingediende vergunningsaanvragen.
Na beoordeling door de gemeente worden de ontwerp-vergunningen samen met het ontwerp-inpassingsplan ter inzage gelegd. Naar verwachting gebeurt dat aan het einde van dit najaar. Omdat Windpark Wieringermeer valt onder de Rijkscoördinatieregeling kunnen burgers, omliggende gemeenten, instellingen, verenigingen en alle andere belanghebbenden bij het ministerie van Economische Zaken dan een zienswijze indienen op de vergunningen. Te zijner tijd wordt de terinzagelegging via advertenties en de website van de initiatiefnemers bekendgemaakt.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Nieuwe werkhaven - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...