Aftrap sportseizoen Sportdorp Hippolytushoef
Uitgegeven op 13-08-2014 om 21:39  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Seizoen twee Sportdorp Hippolytushoef van start. Op vrijdag 22 augustus van 18.30 uur tot 20:00 uur gaat seizoen twee van Sportdorp Hippolytushoef van start. Op deze avond, die zal worden gehouden in en rondom sporthal Wieringen, kunnen inwoners van Hippolytushoef en Westerland gratis meedoen aan allerlei activiteiten. Verschillende (sport)organisaties komen in het nieuwe sportseizoen met nieuw aanbod.

Kinderen
Tijdens de aftrap kunnen kinderen van groep 1 tot en met 8 van de basisschool meedoen aan de sportinstuif. De instuif start om 18.30 uur. Er is onder meer een opblaasbare stormbaan. De leiding is in handen van bewegingsconsulenten van Sportservice Schagen. Aanmelden is niet nodig.
De jongste jeugd (5-6 jaar) kan meedoen aan het F-league voetbal georganiseerd door V.V. Succes. Spelenderwijs worden kinderen ‘voorbereid’ op het voetballen bij de F-pupillen.

Fitheidstest 60 plussers
Al vanaf 17.30 uur kan er worden deelgenomen aan een fitheidstest. Er wordt duidelijk hoe het met de fitheid is gesteld. Voorbeelden van testonderdelen zijn: lengte/gewicht/BMI berekenen, reactievermogen, knijpkracht, balans, lenigheid, armkracht, beenkracht, oog/hand coördinatie en uithoudingsvermogen. Daarnaast zijn er adviseurs aanwezig die na de fitheidstest de deelnemers voorzien van een persoonlijk (beweeg)advies. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Aanbod volwassenen
Een aantal (sport)organisaties is aanwezig met een stand of bieden activiteiten aan. Deze activiteiten starten vanaf 18:30 uur.
Judovereniging Asahi-San en Woonzorggroep Samen zijn aanwezig met een informatiestand.
Demonstraties worden gegeven door Street Work Out groep Bargetters en G.V. Wieringen.
Basketbalvereniging Break Out en Badmintonvereniging De Tegenpartij bieden de mogelijkheid om daadwerkelijk in actie te komen. Instromen kan op elk moment en op elk niveau.
Bij Sportcentrum Hippogym kan er gratis worden kennisgemaakt met Ricochet. Deze nieuwe squash-achtige vorm is zeer populair en kan op verschillende niveaus worden gespeeld. Voor deze activiteit is reserveren gewenst: 0227 593562.

Voor meer informatie over de aftrap van het sportseizoen of over het nieuwe sport- en beweegaanbod kunt u terecht op de website www.sportdorphippo.nl of contact opnemen met Dhr. Ossip Wijnker, projectleider: owijnker@sportserviceschagen.nl
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
December is voor mij
Sinterklaas
21 december, de dagen worden langer
Kerst
Oud en Nieuw
  
Occasions
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Toyota Yaris 1.0 VVTi Linea Terra inclusief afleverkosten
€ 5.695,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kaasfabriek Hippolytushoef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...