ZeeVers VisNieuws uit Den Oever, op de Mexicaanse tour!Uitgegeven op 25-06-2014 om 09:37 |
link |
bewaar |
printDEN OEVER - Nieuws van de ZeeVerse Vismarkt.
'Tja, we kunnen er niet om heen…….wat doen “onze jongens” het ontzettend goed in Brazilië! We hadden onszelf beloofd niet mee te gaan in de oranjegekte, maar dat wordt ons zo wel heel moeilijk gemaakt! Zondag belooft een spannende dag te worden, dus maakt het u gemakkelijk met een lekker gebakken visje, zoals een lekker krokant gebakken sliptong!'
2 kilo sliptong voor € 23.00!!
U kunt de sliptong HIER bestellen!
Maar misschien wilt u wel in stijl eten en kiest u voor Mexicaans!
Burrito met vis (voor 4 personen)
2 avocado's
zure room of Griekse yoghurt
1 jalapeno peper
2 el rode ui, gehakt
2 el gehakt korianderblad
5 el limoensap
1 kleine Chinese kool
2 el olijfolie + voor bakken
500 g kabeljauw of andere witvis
2 tomaten
zout en peper
limoenpartjes en salsa om er bij te serveren
8-10 burritos
Halveer de avocado's, verwijder de pit en schep het vruchtvlees er uit en prak het fijn. Voeg de fijngesneden jalapeno peper en rode ui, korianderblad, 3 el limoensap en wat zure room of yoghurt toe.
Snijd de Chinese kool in dunne reepjes, doe het in een schaal met de rest van de limoensap en de olie. Verwarm een grillpan of koekenpan en smeer de kabeljauwfilet in met olie, zout en peper. Leg de vis in de pan en bak tot hij stevig en licht gebruind is. Snijd de tomaten in stukjes. Verwarm de burritos zoals aangegeven op de verpakking. Vul de burritos met wat van het avocadomengsel, wat stukjes tomaat, wat stukken vis en wat Chinese kool en rol op.
Heeft u zaterdag 19 juli al genoteerd in uw agenda?? Dan vind voor de 5e keer het VIStival plaats. Het belooft weer een groot feest te worden, met uiteraard veel visserij, een groot zee-aquarium, een gezellige markt, muziek en een culinair plein met veel vishapjes! Een leuk uitje voor jong en oud! Zie
www.vistival.nl voor meer informatie!
Een fijne week en tot zaterdag!