Nieuwe lifestyle en damesmode zaak in Hippolytushoef
Uitgegeven op 26-05-2014 om 12:01  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Vanaf 29 mei opent Jacco van Veen de deuren van lifestyle en dames modezaak LOEK. Jacco is zes jaar geleden begonnen met een kapsalon en wilde er wat speciaals van maken. Hij bedacht een hippe, trendy kledingzaak in Ibiza Style. Tijdens de Hippo Feesten is er open huis.

Jacco van Veen: "Vorig jaar juli is het idee instaan op mijn uitje naar Ibiza. Kwam op de bruiloft van Sonja bakker mensen tegen waar ik nu mee samen werk. De kleding style die wij gaan verkopen is er niet in onze regio. Het zal een zonnige en fleurige uitstraling zijn, noem het 'Ibiza style' kleding, maar wel voor een breed publiek. Onze merken lopen uiteen we hebben een mooi schoenen merk FAB ook tassen en portemonnees. Verder hebben we kleding van Please en Follie Di, Gardo Ambika Jacky Luxury. Sieraden tassen en Ibiza hoeden handgemaakt van Melisimo".Ook opent het team de deuren voor een "pure belevenis" in de nieuwe schoonheidssalon. In de salon werken ze met het Franse merk Absolution, dit is zo exclusief, nog maar in 10 salons over heel Nederland verkrijgbaar. Deze volledige ecologische en biologische huidverzorging gaat terug naar de basis, omdat de huid natuurlijke ingrediŽnten makkelijker herkent ,opneemt en verwerkt dan chemische bestanddelen. Vrij van parabenen , peg, ftalaat, synthetische kleurstoffen en parfum. Verpakkingen van gerecycled papier en biologische inkt.

Dit allemaal past echt in "deze tijd" van de superfoods en biologisch eten ! De behandelingen in de salon spelen in op de behoefte van uw huid op dat moment, dat betekent voor u een op maat gemaakte behandeling, telkens weer. Natuurlijk kunt u ook terecht voor de reguliere behandelingen zoals epileren, harsen en verven.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Roetveeg Pieten tijdens intocht Sinterklaas in Den Oever
Ja, het is een trend, dus waarom hier niet.
Nee, tradities dienen bewaard te blijven, daar hoort Zwarte Piet bij.
Maakt mij niet uit, zolang de kinderen het maar prima vinden.
  
Occasions
Te koop Renault Clio 0.9 TCe Expression
€ 9.450,-

Toyota Auris TS Hybrid executive inklusief afleverkosten16
€ 16.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Succes 2 in het nieuw - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...