Rustig begin voor Europa in 't Veld!
Uitgegeven op 22-05-2014 om 12:08  |  link  |  bewaar  |  print

'T VELD - (door Theo Moras) Rond negen uur was het nog bijzonder rustig bij Stembureau de Harmonie in ‘t Veld.Er waren toen 60 stemmen uitgebracht, of dat te maken zou kunnen hebben met de Stembus die nu ook in Zijdewind komt te staan valt zeker te betwijfelen, veel beter en belangrijker zou het zijn als de bewoners van Maria Mater van deze gemakken zouden worden voorzien.

Behoudens de bordjes die verwezen naar de ingang was er geen enkele Politieke Poster te vinden in de omgeving van het stembureau in tegen stelling tot de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart toen Burgemeester Nawijn de lokale partijen LADA en SHK sommeerde de aansprekende borden onmiddellijk te verwijderen.

Op de verkiezingsborden werd ook net als bij de gemeenteraadsverkiezingen bezuinigd door die geheel afte schaffen, en waar nu ook nog eens zeven stemlokalen gesloten bleven dit ook i.v.m. bezuinigingen en een te verwachte lage opkomst wat dit overigens alleen maar in de handwerkt.

De Stembus is vanaf 12.30 u tot 14.45 u te bezichtigen naast Kolkman Tweewielers, volgens de Hollands Kroon website kan van 13.30 u tot 14.45 u. worden gestemd.

Of er ook gebruik van gemaakt zal worden zal bij vertrek naar Haringhuizen duidelijk zijn.

Met vriendelijke groet ,

Th. Moras
(advertentie)
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
Occasions
Toyota Yaris 1.0 VVTi Linea Terra inclusief afleverkosten
€ 5.695,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Spar Hippolytushoef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...