JAARVERSLAG 2001 POLITIE NOORD-HOLLAND NOORD
Uitgegeven op 03-07-2002 om 17:32  |  link  |  bewaar  |  print

Alkmaar - Onlangs verscheen het jaarverslag 2001 van het politiekorps Noord-Holland Noord, een boekwerk waarin doelstellingen en resultaten de politie in onze regio uitgebreid worden besproken. Om de dialoog met het publiek te bevorderen heeft de Politie Noord-Holland Noord ook een speciale publieksversie van het jaarverslag uitgebracht. Belangstellenden kunnen kosteloos een exemplaar opvragen bij de politie-servicelijn (0900-8844).
De politie in onze regio stelt in haar beleid zoveel mogelijk het publiek centraal. Door middel van de zogenoemde 'gebiedsgebonden politiezorg' wil de Politie Noord-Holland Noord beter met wijkbewoners en netwerkpartners samenwerken aan de veiligheid en leefbaarheid in onze regio. Natuurlijk is het directe contact tussen politiemensen en burgers hierbij de belangrijkste vorm van communicatie. Geen enkel boekje kan dit contact vervangen. De politie wil met deze publieksversie van het jaarverslag de dialoog met het publiek juist op gang brengen. Het boekje bevat een samenvatting van de tekst van het jaarverslag 2001. Bij de samenstelling ervan is rekening gehouden met de relevantie en de toegankelijkheid van onderwerpen voor een breed publiek.
Door met het publiek van gedachten te wisselen over de aanpak van problemen wil de politie met bewoners van onze regio samenwerken aan het gezamenlijk belang: Een veilig en leefbaar Noord-Holland Noord.
(advertentie)
(advertentie)
Reisbureau Hippo, Touringcarbedrijf Rasch
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Te koop VW Up 1.0 bmp move up
€ 14.244,-

Wieringer historie:
MUZ park Oosterland - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...