Groene voorjaarsactie bij de Wereldwinkel
Uitgegeven op 02-05-2014 om 11:03  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF De Wereldwinkel is tijdens de tuinmarkt geopend. Laat je inspireren door de nieuwe collectie buitenproducten. De Wereldwinkel heeft tevens een leuke actie tijdens de tuinmarkt; elke klant krijgt een klein kruidig cadeautje.

Ontvang een kruidig cadeautje

De Wereldwinkel verkoopt diverse bloempotten, waterpotten, drinkschalen voor de vogels, vazen en grappige zakjes waar je kruiden in kan kweken en voorjaarsbloemen een mooi plekje in geeft. Ook voor gerecyclede krukjes kun je bij ons terecht. Alle klanten krijgen tijdens de tuinmarkt een klein kruidig cadeautje.

Fairtrade
De Wereldwinkel is d fairtrade cadeauwinkel van Nederland. Met de verkoop van fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld voor iedereen. Elk product uit het assortiment is met zorg en volgens de fairtrade criteria geproduceerd en ingekocht. Ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen op deze manier toegang tot de Europese markt en daarmee de kans een beter bestaan op te bouwen. De 7.000 vrijwilligers in ruim 240 Wereldwinkels maken hiermee duidelijk dat het in de wereld ook anders kan. Dat armoede wl bestreden kan worden. Koop je een cadeau in n van deze winkels, dan draag je daaraan bij.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Te koop BMW Z3 Roadstar 1.8
€ 4.250,-

Te koop Heinkel Motor, zeer mooi
€ 2.750,-

Wieringer historie:
Kolffstraat 1904 in Hippolytushoef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...