Jeugdclub Green-Kids gaat zwerfvuil opruimen
Uitgegeven op 26-02-2014 om 15:15  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Jeugdclub Green-Kids doet leuke dingen in de natuur. Op zaterdag 8 maart beginnen we op het Balgzand. Je kunt van 13.30-15.00 uur helpen met het opruimen van zwerfvuil. Doe je mee?


balgzand excursie - foto Johan Stuart

Jeugdclub Green-Kids Den Helder is voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Met ons rijdende clubhuis gaan we erop uit in de natuur rond Den Helder. We beleven onderweg van alles. Je ouders mogen ook mee als ze zin hebben. Meestal trekken we er op zaterdagmiddag op uit. Wat we allemaal gaan doen? We vertellen over hoe je kunt overleven in de natuur zonder eten en drinken. En hoe je bramenjam maakt. Ook hoe je met je mobieltje vlinders kunt fotograferen. We gaan een keertje op paddenstoelenspeurtocht en er komt een coole afsluiting van het seizoen met leuke foto's van jullie waarbij je iedereen mag uitnodigen.
Helpen opruimen kost natuurlijk niets. Een andere keer meedoen kost 3 euro voor proef. Voor het hele seizoen (6 bijeenkomsten) betaal je 18 euro. Je krijgt dan een strippenkaart, een Landschap Noord-Holland petje en het programma voor het hele jaar. Kan je een keertje niet, dan loopt de strippenkaart gewoon door in 2015. Kijk op www.landschapnoordholland.nl/natuurgebieden bij jeugdclubs voor alle activiteiten van dit jaar.

We verzamelen om 13.30 uur bij Natuurinformatiecentrum ‘t Kuitje. Dat ligt aan de Oostoeverweg 80 in Den Helder. Het is te vinden op industrieterrein Oostoever en met borden goed aangegeven.
Aanmelden kan via www.gaatumee.nl. Bel voor meer bijzonderheden met 088-0064455 (tijdens kantooruren). Ter plaatse aansluiten is ook mogelijk.
Trek laarzen en warme, liefst oude kleding aan.
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Wieringer historie:
Verleden en toekomst? - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...