VVD van start met campagne
Uitgegeven op 23-02-2014 om 12:06  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - De VVD-campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart as. is inmiddels in volle gang. Inmiddels zijn in het uitgestrekte gebied van Hollands Kroon vele borden geplaatst.De kandidaten gingen daarvoor gezamenlijk op pad. Pas toen alle borden geplaatst waren, kwamen de maagdelijk witte jassen tevoorschijn voor de foto.
Een flyer met de kern van het VVD-programma (weinig belastingen, veel economie, veilige leefomgeving) is inmiddels huis aan huis verspreid. Op zondag 16 maart volgt de VVD-verkiezingskrant. Daarin doet de afdeling Hollands Kroon uitgebreid verslag van de bestuurlijke lijn die ze voor ogen heeft. Voor inwoners die de krant onverhoopt niet ontvangen wegens een sticker op hun brievenbus is de krant beschikbaar op de website: www.hollandskroon.vvd.nl Daar is ook een film te zien waarin kiezers kunnen kennismaken met lijsttrekker Jan Swaag en andere VVD-bestuurders.
De VVD is er trots op een lijst van 22 kwalitatief goede kandidaten beschikbaar te hebben. Bestuurlijke ervaring, kennis van zaken, visie én enthousiasme gaan hierop hand in hand. Dat boezemt vertrouwen in voor de komende vier jaar. Jan Swaag: “Het is een groep mensen, die echt werk wil maken van Hollands Kroon. Ik ben daar erg gelukkig mee.”
(advertentie)
Reisbureau Hippo, Touringcarbedrijf Rasch
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Te koop Heinkel Motor, zeer mooi
€ 2.750,-

Wieringer historie:
Lutje - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...