Gemeente Hollands Kroon lanceert duurzaamheidsloket
Uitgegeven op 13-02-2014 om 20:17  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - De gemeente Hollands Kroon is een samenwerking aangegaan met het Duurzaam Bouwloket. Door de samenwerking kunnen inwoners uit de gemeente gratis en vrijblijvend terecht bij het digitale loket www.duurzaambouwloket.nl.

Inwoners van de gemeente kunnen bij het loket terecht voor informatie en onafhankelijk advies op het gebied van duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken.


Voortrekkersrol
Wethouder Meskers is blij dat de inwoners uit Hollands Kroon gebruik kunnen maken van het Duurzaam Bouwloket .,,Door de telkens stijgende energielasten nemen voor veel huishoudens de woonlasten jaarlijks toe en het besteedbaar inkomen af. Inwoners kunnen hun woonlasten fors verlagen door te investeren in energiebesparende maatregelen. Helaas is voor veel van onze inwoners nog onbekend wat hier de mogelijkheden zijn. Als gemeente hebben wij een voortrekkersrol en attenderen wij graag onze inwoners op de kansen die er liggen. Met het Duurzaam Bouwloket heeft de gemeente Hollands Kroon een goed portaal om onze inwoners een stap op weg te helpen door hen te voorzien van informatie en onafhankelijk advies, aldus de wethouder.

Ook fysiek
Het komende jaar organiseren gemeente Hollands Kroon en het Duurzaam Bouwloket ook diverse informatiebijeenkomsten voor inwoners uit de gemeente. Tijdens deze informatieavonden hebben de burgers ook de mogelijkheid om direct in contact te komen met de adviseurs van het Duurzaam Bouwloket voor informatie en onafhankelijk advies.


Bent u benieuwd naar wat het Duurzaam Bouwloket voor u kan betekenen? Kijk dan op de website www.duurzaambouwloket.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Te koop Nissan Juke 1.6 Acenta
€ 9.450,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Wieringer historie:
Zwaard - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...