Tweede RUN4FUN hardloopcursus voor beginners
Uitgegeven op 18-01-2014 om 10:47  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Op woensdagavond 22 januari start Sportmassage Hollands Kroon een nieuwe RUN4FUN hardloopcursus voor beginners. De aanmeldingen in het nieuwe jaar waren zo groot dat we nu deze tweede groep starten. Voor deze woensdagavondgroep zijn nog enkele plaatsen vrij, meld je snel aan!

De groep is nadrukkelijk bedoeld voor mensen zonder loopervaring en zonder enige basisconditie. Juist voor hen maakt Sportmassage Hollands Kroon het mogelijk om op een verantwoorde manier te starten met hardlopen. Dus geen ingewikkelde trainingsschema’s of uitputtende trainingen, maar gewoon RUN4FUN! Er wordt elke woensdag getraind van 19.00 tot 20.00 uur in Hippolytushoef. De trainingen worden gegeven door gediplomeerd hardlooptrainer Pascal Revenich, eigenaar van Sportmassage Hollands Kroon.

Er is geen specifiek trainingsdoel in de zin van een tijd of afstand, maar gewoon gezond bewegen door hardlopen. Iedereen kan meedoen, zolang je maar "Absolute Beginner" bent. Enige loopervaring en/of basisconditie is niet noodzakelijk. Onze ervaring leert dat er erg enthousiast getraind wordt! Door de spelelementen en de gezellige groep is het gemakkelijk om het hardlopen vol te houden.
Het programma per training is als volgt opgebouwd: 10 tot 15 minuten warming-up, 30 minuten training (afwisseling van hardlopen, joggen en spelelementen), daarna 10 minuten cooling-down / rekken en strekken. De kosten zijn 75 euro voor tien weken training.

Er zijn ook al twee loopgroepen actief voor de lichtgevorderde loper. Deze groepen trainen op dinsdag van 20.00 tot 21.00 uur en op woensdag van 20.00 tot 21.00 uur.

Je kunt informatie vragen of aanmelden via pascal@sportmassagehollandskroon.nl
of bellen met Pascal 06 - 46 05 32 46. Voor zowel de beginnersgroep als de gevorderdengroep zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar!
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Occasions