Kickboksen voor jongeren in Wieringerwerf
Uitgegeven op 07-01-2014 om 15:35  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF - Sportservice Schagen en The Gate Middenmeer organiseren een kickboksles voor jongeren van 12 tot 18 jaar.

Dit vindt plaats op vrijdag 17 januari van 19.00 tot 20.00 uur bij Sport en Fitness Wieringerwerf, gevestigd op Dorsmolen 13. De les wordt door een ervaren kickbokser gegeven. Het belooft dan ook een stevige en spectaculaire training te worden.
Jongeren kunnen gratis deelnemen, maar opgave is verplicht. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar: phaakman@sportserviceschagen.nl. Vermeldt daarin je naam, leeftijd en woonplaats. We trainen deze avond in sportkleding en op blote voeten.
Kickboksen is een populaire vechtsport die ontstaan is in Thailand en de USA. Bij kickboksen mogen naast bokstechnieken ook traptechnieken worden gemaakt. Het beoefenen van kickboksen is met name goed voor je algehele conditie, spieropbouw, coördinatie, lenigheid en zelfvertrouwen.
Sport en Fitness Wieringerwerf heeft een breed aanbod kickboksen voor jongeren. Ze bieden elke maandagavond vier uur kickboksen aan, onderverdeeld in drie leeftijdsklassen. De oudste groep heeft de mogelijkheid om ook op donderdag te trainen. Ben je nieuwsgierig naar kickboksen, dan is dit de ideale manier om het uit te proberen!
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop Peugeot 107 bouwjaar 2013 3 drs
€ 5.250,-