ZeeVerse Kerstmarkt
Uitgegeven op 06-12-2013 om 11:37  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Gezond en lekker nieuws komt uit Den Oever.

Esmeralda Loos Dekker: Op vrijdagavond 20 december om 18.00 verlichten we de grote kerstboom bij de visafslag waarmee we het startschot geven voor de jaarlijkse kerst vismarkt in de visafslag van Den Oever.

Loop gezellig eens een rondje door de visafslag langs de gezellige kraampjes en zing gezellig kerstliedjes mee met het meezingkoor! Bij de kraam van de plaatselijke school verkopen ze een lekker bakje koffie, thee of warme chocolademelk en overheerlijke muffins in verschillende smaken.


De hal van de visafslag staat vol met gezellige kramen met onder andere verse groente, aardappelen en fruit, smaakvolle wijn, kaas, olijven en mediterraan brood, Speltproducten waaronder speltoliebollen, de bijzondere losse theesmaken van het Theeater, kerstartikelen, groendecoraties, honing, houten meubeltjes en kerstdecoraties, geschenkpakketten, beautyartikelen, ansichtkaarten en prenten van Pauline Vos en Oscar Verpoorten.

Voor de kinderen is er een workshop zeepketting maken met heerlijk geurende zeepjes, bv in kerststijl, een workshop kersthanger voor in de boom, mozaÔeken of een leuke armband maken.

Uiteraard mag ook de vis niet ontbreken! Naast de mooie vistafel, met een groot assortiment aan verse vis, schaal-en schelpdieren, is er ook een haringkar, wordt er vis gerookt zoals paling en poon en zijn er hapjes met vis !

Om er zeker van te zijn, dat u met de kerst geniet van echte ZeeVerse Vis, biedt de ZeeVerse Vismarkt Wieringen de mogelijkheid om vis te bestellen voor de Feestdagen. Dan kan er niets meer mis gaan met het Kerstgerecht!

Dit jaar kunt u vis bestellen voor vrijdagavond 20 december of zaterdag 21 december. U kunt het dan komen ophalen bij de visafslag en wij zorgen ervoor dat het al dat niet gefileerd voor u klaar ligt.

U kunt vanaf zaterdag 14 december tot en met donderdag 19 december vis bestellen via de website. Het assortiment zal uitgebreider zijn als u van ons gewend bent. Denkt u hierbij onder andere aan gerookte visspecialiteiten en schaal-en schelpdieren. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie omtrent het bestellen van vis voor de Feestdagen.

De kerst vismarkt duurt tot 22.00 en zaterdag 21 december zijn we ook nog gewoon geopend van 9.00 tot 12.00!!

Zaterdag 28 december is de ZeeVerse Vismarkt gesloten. Vanaf zaterdag 4 januari zijn wij weer elke zaterdag geopend! Volg ons op twitter of facebook voor het laatste nieuws!
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Wieringer historie:
De Belt - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...