Ontdek je wereld: laat je informeren en inspireren!
Uitgegeven op 06-12-2013 om 11:10  |  link  |  bewaar  |  print

REGIO - Non-profit organisatie Youth for Understanding (YFU) biedt jongeren al ruim 55 jaar de mogelijkheid om een schooljaar, semester of zomer op uitwisseling te gaan. Door in het buitenland naar een lokale High School of College te gaan en te wonen in een gastgezin leer je een andere cultuur kennen, een vreemde taal spreken en ontmoet je nieuwe vrienden. Meer weten? Ga naar een informatiebijeenkomst!


Unieke kans

Hoe groot is jouw wereld echt? Ben je 15-18 jaar? YFU biedt jou de unieke kans om jouw blik op de wereld te vergroten en een land echt te leren kennen door deel te nemen aan een uitwisseling. Je ontdekt een andere cultuur, je leert een vreemde taal en maakt vrienden over de hele wereld. YFU biedt jou de mogelijkheid om één van de 38 bestemmingen wereldwijd te ontdekken. Je kunt kiezen uit verschillende programma’s: High School, College, projectwerk of zomerprogramma’s. De programma’s duren een schooljaar, semester of zomer.

Informatiebijeenkomsten

YFU organiseert elke drie weken een informatiebijeenkomst op het kantoor in Vinkeveen. De eerstvolgende bijeenkomsten zullen plaatsvinden op 14 december 2013 van 11.00-13.30 uur en op 18 januari 2014 van 14.00 tot 16.30 uur. Je kan je hiervoor aanmelden via de volgende link: www.yfu.nl/aanmelden-infobijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomsten is het mogelijk om al jouw vragen te stellen en kennis te maken met enkele oud-deelnemers die jou alles kunnen vertellen over hun ervaringen. Laat je inspireren!Kan jij niet wachten?

Kijk op de website van YFU: www.yfu.nl. Natuurlijk kun je ook telefonisch of per e-mail contact opnemen met YFU: 0297-264850 of info@yfu.nl.

(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Toyota Rav 4 Linea Sol lederen bekleding
€ 6.245,-

Wieringer historie:
Zeewier lossen op de haven - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...