Maedilon VZV overtuigend naar winst
Uitgegeven op 02-12-2013 om 12:00  |  link  |  bewaar  |  print

T VELD - De dames van Maedilon/VZV waren tegen Hacol 90 ook weer behoorlijk opdreef al waren er ook nu weer momenten dat de concentratie verslapte.

Meteen na het beginsignaal van de voortreffelijk leidende scheidsrechters ging VZV furieus van start, binnen 4 min. was de stand op 5-0 gebracht.
Met mooi gevarieerd handbal werd de tegenstander voortdurend onder druk gezet, na 25 min. spelen stond de stand 17-7 op het scorebord inmiddels een verschil van 10 doelpunten .
De ruststand werd door nog een tempo versnelling waarbij Lisane Kolken het af en toe behoorlijk op haar heupen kreeg, op 22-9 bepaald.

Na rust het zelfde spelbeeld met een veel sterker Maedilon/VZV dat ondanks wat slordigheid de score regelmatig bleef opvoeren, na 10 min. een stand van 27-11 die door een benutte strafworp van Hacol werd bereikt. Na een kwartier bij de stand van 32-14 werd het spel toch weer wat slordiger en wisten de dames van Hacol 90 uit Oldenzaal toch weer wat intelopen naar 34-19 maar toch al een verschil van 15 punten.
De laatst 10 minuten werd er weer een tandje bijgezet en aan het doelsaldo gewerkt uiteindelijk werd de eindstand op 41-21 bepaald waarvan Riekie Singer er alleen na rust er 8 voor haar rekening wist tenemen en een verschil van 20 doelpunten betekende.
De hoogste score tot nog toe dit seizoen en boven de 40, en waar ook nu weer door alle speelsters werd gescoord.

Doelpunten: Riekie Singer 11, Lisanne Kolken 8, Albertine Abebu 5, Linsey Perre 5, Lotte Houtenbos 4, Liane Bleiendaal 3, Kim Groen 3, Maaike Sneek 1 en Dymphie Keesom 1.

Zaterdag 6 Dec. spelen de Heren 1 thuis: VZV 1 – US 1 de aanvang is 20.00 uur in Sporthal 't Zijveld.

Zaterdag 14 December de Derby VZV Ds. 2 – Schagen Ds. 1 aanvang 19.00 uur. Beide wedstrijden Sporthal 't Zijveld.
Maedilon/VZV Ds. 1 – V & S Ds 1 aanvang 20.30 uur. Het beloofd weer vol te worden, dus KOM OP TIJD.