Historische Vereniging ook aanwezig tijdens Kerk-Markt
Uitgegeven op 27-11-2013 om 11:53  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De Historische Vereniging Wieringen zal op 30 november ook aanwezig zijn tijdens de Kerk-Markt t.b.v. het herstel van de grote kerk in Hippolytushoef.


De vereniging presenteerde onlangs haar nieuwe winkeltjesboek. Dit en de andere boeken die zijn uitgegeven zijn te koop tijdens de markt, een deel van de opbrengst gaat naar de kerk, want dat is ook historie! Als je van Wieringen houdt staat het boek bij je thuis!

Kerk-Markt
Daar is ie dan: de laatste markt in november. Een goede aanloop naar de feestelijke decembermaand. In de Hippolytuskerk op het Kerkplein in Hippolytushoef, is van alles te beleven.

In de morgen accordeonmuziek, 's middags een optreden van mandoline orkest Oost Wieringen. Lekker luisteren met een kopje koffie of thee met een cakeje, of met een glaasje glühwein. Er branden kaarsjes, er staan bakjes pepernoten; kortom een sfeervol geheel.

Op de markt is een divers aanbod, variërend van edelstenen tot Poolse sokken. Verder schapenvachten, brocante, jam van Wieringer bodem. Ook kunt u keramiek kopen of glas in lood, windlichten, boeken, lp's en cd's. Er zijn woonaccessoires, mooie pentekeningen, aquarellen en sieraden.
Neem een kijkje bij het rek met kleding of in de snuffelhoek met prettig geprijsde artikelen.

De markt is open van 11.00 tot 16.00 uur. Kom langs, leuker kan de zaterdag niet worden!

Een deel van de opbrengst is bestemd voor de aanpassing van entree, toiletten, consistoriekamer en keuken, zodat het kerkgebouw beter benut kan worden voor allerlei activiteiten.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Te koop Mitsubishi Lancer Stationwagen 1.6 Sport
€ ,-

Wieringer historie:
Hotel Kaan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...