Springwedstrijden Bucephalus
Uitgegeven op 20-11-2013 om 22:57  |  link  |  bewaar  |  print

BARSINGERHORN - Paardensportvereniging Bucephalus heeft op zaterdag 23 en zondag 24 november weer een KNHS-springwedstrijd op de kalender staan. Locatie is de rijhal aan de Heerenweg 250a.

Zaterdag staat in het teken van de pony’s. Er zal deze dag gestart worden in de klasse BB. Deze klasse is ook toegankelijk voor niet startpashouders, die op deze manier wat wedstrijdervaring op willen doen of hun pony op deze manier vertrouwd willen laten worden met de spanning voor een echte wedstrijd.Je wordt beoordeeld door een echte jury.Daarna gaan we door met de klasse B en we eindigen deze dag met de zwaarste klasse de ZZ.

Zondag zijn de paarden aan de beurt. Ook deze dag beginy met de klasse BB ( uiteraard ook voor niet startpashouders ), daarna de klasse B en aan het einde van de dag de zwaarste klasse de ZZ.

Zowel de pony’s als de paarden zullen dit weekend hun uiterste best moeten doen om zo snel mogelijk een foutloos parcours te rijden. Dit zal niet makkelijk worden, want parcoursbouwer Dhr. Snel, zal er samen met de enthousiaste vrijwilligers van Bucephalus, voor zorgen dat er weer een prachtig en technisch parcours staat.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust kijken. De springwedstrijden beginnen beide dagen om 9:00 uur. De gezellige kantine bied uitzicht over beide rijhallen, zodat u bij het inspringen kan kijken, maar uiteraard ook de wedstrijd kan volgen.

Bron: PeWi's Nieuwspagina
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Te koop VW Up 1.0 bmp move up
€ 14.244,-

Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Wieringer historie:
Starttoren Amstelmeer - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...