Breezand brandt
Uitgegeven op 19-11-2013 om 10:14  |  link  |  bewaar  |  print

BREEZAND - Voor het eerst steken alle bewoners binnen de bebouwde kom van het dorp Breezand binnens- en buitenshuis massa’s kaarsjes en lichtjes aan. Gevels mogen worden verlicht in de mooiste kleuren en wellicht met fraaie resultaten, wellicht branden er diverse vuurkorven en fakkels.

Lichteffecten in alle mogelijke kleuren in de lucht, op het water, in de bomen of op de gevels, gedecoreerde tuinen en al dat andere wat u als inwoner maar kunt verzinnen om ons dorp op de kaart te zetten in deze donkere periode, is welkom. Mogelijk denkt u er aan om buiten muziek te maken met uw koor of band, een kraampje op te stellen, spelletjes te doen of wat dan ook, geef uw fantasie de ruimte. Verras u zelf, de dorpsbewoners en alle mogelijke bezoekers. Daag elkaar uit, laat met elkaar zien waar Breezand goed in is.
Dus van zonsondergang tot middennacht ontsteekt heel het dorp Breezand vele duizenden lichtjes en kaarsen.
Ook rekenen wij er op dat u als bewoner van dit fraaie dorp er aan bijdraagt om op welke wijze dan ook, dit evenement bekend te maken tot ver buiten onze dorpsgrenzen. Heeft u contacten met mensen die het waar dan ook kunnen publiceren, schroom niet en help mee om dit tot een jaarlijks terugkerend succes te maken. Gebruik alle mogelijke (multi)media, nodig alle kennisen, vrienden en familie uit. Het evenement wordt vooral een succes al er ook veel mensen op af komen.
Help mee en maak het wereldkundig, om met elkaar ons prachtige dorp op een fraaie wijze op de kaart zetten. U en ik als inwoner gaan van dit gebeuren een bijzonder en telkens terugkerend evenement maken.
U doet toch ook mee?
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Te koop Toyota Avensis Wagon 2.0D Business
€ 7.895,-

Te koop Heinkel Motor, zeer mooi
€ 2.750,-

Wieringer historie:
Molen in Westerlander koog - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...