Kerst bij Den Proever Uitgegeven op 16-11-2013 om 00:06 | link | bewaar | print
(ADVERTORIAL)
Kerstdiner
Apperatief
Glas glühwein bij binnenkomst
Amuse
Noordzeekrabsalade met knoflook-gruyere crostini en geroosterde cherrytomaatjes
of
Blini's met roomkaas, gerookte zalm, dille en een citroen-kappertjesvinaigrette
Voorgerecht
Heldere bospaddestoelen bouillon met porcini, portobello en kruidencroutons
of
Pompoensoep met zure room en tuinkruiden
Hoofdgerecht
In spek gewikkelde rollade van kalkoen met hazelnootvulling geserveerd op een romige aardappel-mosterdpuree met sperzieboontjes en een cranberry-compote
of
Wilde zwijnenhaas geserveerd met aardappel gratin, wilde spinazie, pepersaus en wortelkrokantjes
Nagerecht
Chocolade wiskeytaart met aardbei en witte chocolademousse
of
Citroen cheese-cake met bosvruchten en suikerdecoratie