Gratis schaatsen voor mensen met beperking en maatje
Uitgegeven op 12-11-2013 om 15:49  |  link  |  bewaar  |  print

SCHAGEN - De ijsbaan op de Markt in Schagen is dit jaar weer open van woensdag 4 december 2013 tot en met zondag 5 januari 2014. Sportservice Schagen/Den Helder en Schagen On Ice organiseren speciaal voor mensen met een beperking èn een maatje, op zaterdagochtend 7 en 14 december van 09:00 uur tot 10:00 uur een uur gratis schaatsen! Opgeven voor deze activiteit is verplicht.

Schaatsen kunnen gratis geleend worden en het is gewenst een maatje mee te nemen. Een maatje kan bijvoorbeeld een familielid, begeleider, vriend of vriendin zijn. De begeleider mag ook kosteloos meeschaatsen en gebruik maken van schaatsen. Het is niet toegestaan met noren de ijsbaan te betreden en handsschoenen zijn verplicht. Voor deze speciale activiteit mogen deelnemers en hun maatjes met schoenen op het ijs en zullen er extra stoelen aanwezig zijn waarmee de deelnemers op het ijs kunnen.

Opgeven kan tot en met maandag 2 december 2013 zowel telefonisch (0224) 21 47 74 of (0223) 61 47 26 als via de website van het aangepast sporten www.aangepastsporten.info. Mailen kan ook naar ivanparidon@sportservicenoordholland.nl (namen deelnemers, leeftijden, telefoonnummer, email- adres en beperkingen doorgeven) Contactpersoon van Sportservice Schagen/Den Helder is Iris van Paridon.
(advertentie)
Slagerij Ottens
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Mitsubishi Outlander 2.0 invite plus
€ 4.495,-

Te koop Toyota Avensis Wagon 2.0D Business
€ 7.895,-

Wieringer historie:
Terro(tje) - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...