Stokman, nu ook voor budgetoccasions!
Uitgegeven op 25-11-2013 om 00:35  |  link  |  bewaar  |  print

(ADVERTORIAL)

WIERINGERWERF - De automarkt verandert snel en daar heeft Stokman Wieringerwerf zich op aangepast. Sinds eind vorig jaar heeft deze Stokman-vestiging zich gespecialiseerd in occasions met een verkoopprijs tussen € 3.000,- en € 9.000,-.Verkoopadviseur André de Rijk: ´´Wij hebben continue een aanbod van zo´n 20 goedkopere occasions , vooral Renault en Dacia uiteraard. Want deze producten kent onze werkplaats door en door, en zo kunnen we zorgen dat de auto´s technisch helemaal in orde zijn voor de aflevering. Ook alle service-mededelingen worden uitgevoerd en wij leveren wij altijd af met een nieuwe APK-keuring´´.

Het succes bij Stokman is groot. ´´Binnenkort zal ons buitenterrein aan de Dorsmolen worden aangepast om zo meer ruimte te maken voor onze budgetoccasions, nog meer keuze dus´´ vervolgt De Rijk.

Kijk voor het actuele aanbod van Stokman Wieringerwerf op www.stokman.nl/occasions.

Kiest u toch liever voor een nieuwe Renault of Dacia ? Bezoek dan www.stokman.nl/inruil en ontvang een persoonlijke offerte per email. Want ook voor nieuwe auto´s kunt u natuurlijk nog altijd bij Stokman terecht.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Wieringer historie:
Spoelbak en bierpomp - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...